Kırmızı Oda Zafer'in annesi kimdir?

Kırmızı Oda Zafer'in annesi kimdir veya dizide Nurcihan karakterini yani Uğur Yücel'in canlandırdığı Vahit Karahanlı'nın eşini oynayan oyuncu kimdir, gerçek adı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda Zafer'in annesi kimdir?

Kırmızı Oda Zafer'in annesi kimdir veya Kırmızı Oda'da Nurcihan karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Kırmızı Oda Zafer'in annesi yani Nurcihan hakkında merak edilen soruların cevapları: 

Itır Esen (d. 17 Aralık[1] 1956[2]; İstanbul), Türk oyuncu ve modeldir.  Itır Esen seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızıdır. Fotomodellik yaptığı dönemde Milliyet gazetesinin ek dergisinin kapağında bir fotoğrafı yayımlanmıştır. Aşk-ı Memnu adlı dizide oynaması için yeni yüzler aranırken kendisine 'Bihter' rolü teklif edilmiştir.[kaynak belirtilmeli] Halit Refiğ, Itır Esen'i görür görmez kendisine Bihter'in üvey kızı 'Nihal' karakterini uygun görmüştür.[kaynak belirtilmeli] 1975 yılında TRT'de yayınlanan 6 bölümlük dizi ile bir anda tanınmıştır.[kime göre?]  Seks filmleri furyasının başlaması üzerine[kaynak belirtilmeli] sinemayı bırakmış ve ünlü sinemacı Yavuz Turgul'la evlenmiştir. Bu evlilikten iki çocuğu olmuştur. Torunu kendisiyle aynı adı taşımaktadır.[3]  2001'de yine TRT'de yayınlanan ve başrolünü Zuhal Olcay'ın oynadığı Yeditepe İstanbul adlı dizi ile Türk sinemasına 23 sene sonra geri dönmüştür. 2007 yılında Hülya Koçyiğit'in başrol oynadığı "Aşk Eski Bir Yalan" dizisinin senaristliğini üstlenmiştir.[4]  2015'ten beri Beşiktaş JK Divan Kurulu üyesidir.[5]Kırmızı Oda Zafer'in annesi kimdir?
Kırmızı Oda Zafer'in annesi Nurcihan

 

Gülseren Boyacıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Zafer Karahanlı isimli karakterin annesinin adı Nurcihan'dır. Nurcihan, Uğur Yücel'in canlandırdığı Vahit Karahanlı isimli iş adamının eşidir. 

Tv8’in Cuma akşamları reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna yeni isimler gelmeye tam gaz devam etmektedir. Yiğit Özşener ve Esra Ronabar’dan sonra Yeşilçam’ın yıldız ismi Itır Esen de Kırmızı Oda’nın kadrosuna dahil oldu. Başrolünde Binnur Kaya’nın bulunduğu ve yayınlandığı her bölüm izleyicisini ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosu gün geçtikçe ilgi çekici olmaya gidiyor. Son olarak Yiğit Özşener ve Esra Ronabar diziye bir çift olarak dahil oldular. Doktor Manolya’nın hastaları olan Zafer ve Nihal çiftinin gittikçe derinleşen hikayesine Yeşilçam’ın yıldız ismi de katıldı. Itır Esen’in Kırmızı Oda Zafer’in annesi Nurcihan’ı oynaması dizinin izleyenlerini heyecanlan dolu anlar yaşattı.

Kırmızı Oda kadrosuna 33. bölümden itibaren dahil olan olan Itır Esen, Zafer’in annesi Nurcihan’a hayat veriyor. Zafer’in hayranlıkla anlattığı, padişah soyundan gelme, aristokrat, saygın ve güzel bir kadın olan Nurcihan, tedavisi sırasında eşi Vahit’e destek olmaktan geri kalmıyor. Vahit’in eşi Nurcihan ile ilişkisi, Doktor Hanım’ın üzerinde durduğu konulardan biri olmaya devam ediyor.

ITIR ESEN KİMDİR

Kırmızı Oda dizisinde Zafer Karahanlı'nın annesini canlandıran Itır Esen kimdir? İşte Itır Esen biyografisi: 

Itır Esen 17 Aralık 1956 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Oyuncu ve model olan Itır Esen seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızıdır.

Fotomodellik yaptığı dönemde Milliyet gazetesinin ek dergisinin kapağında bir fotoğrafı yayımlanmıştır.

Aşk-ı Memnu adlı dizide oynaması için yeni yüzler aranırken kendisine 'Bihter' rolü teklif edilmiştir.[kaynak belirtilmeli] Halit Refiğ, Itır Esen'i görür görmez kendisine Bihter'in üvey kızı 'Nihal' karakterini uygun görmüştür.

1975 yılında TRT'de yayınlanan 6 bölümlük dizi ile bir anda tanınmıştır.

Seks filmleri furyasının başlaması üzerine[kaynak belirtilmeli] sinemayı bırakmış ve ünlü sinemacı Yavuz Turgul'la evlenmiştir. Bu evlilikten iki çocuğu olmuştur. Torunu kendisiyle aynı adı taşımaktadır.

2001'de yine TRT'de yayınlanan ve başrolünü Zuhal Olcay'ın oynadığı Yeditepe İstanbul adlı dizi ile Türk sinemasına 23 sene sonra geri dönmüştür. 2007 yılında Hülya Koçyiğit'in başrol oynadığı "Aşk Eski Bir Yalan" dizisinin senaristliğini üstlenmiştir.

2015'ten beri Beşiktaş JK Divan Kurulu üyesidir.

Yorumlar