Kılıçdaroğlu’nu taşıyan uçak 2 saat rötarlı uçtu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’ya gitmek için bindiği Türk Hava Yolları (THY) uçağı 2 saat kalkış yapamadı. Rüzgar sebebiyle kalkış pistinin değişmesi üzerine THY uçağının uzun süre pistte...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu’nu taşıyan uçak 2 saat rötarlı uçtu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’ya gitmek için bindiği Türk Hava Yolları (THY) uçağı 2 saat kalkış yapamadı. Rüzgar sebebiyle kalkış pistinin değişmesi üzerine THY uçağının uzun süre pistte kaldığı ve yakıtının azaldığı belirtildi. THY uçağı 2 saat pistte kaldıktan sonra Ankara'ya hareket etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nu ziyaret ettikten sonra Ankara’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. Burada soruları cevapsız bırakan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler saat 14.10’daki THY’ye ait tarifeli seferle Ankara’ya gitmek için uçağa bindi. Uçak 2 saat gecikmeli olarak 16.10'da havalandı.

CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin twitter hesabından, “2 saate yakın oldu İstanbul'da uçakta bekletiliyoruz. Gerekçesi yakıt bitmiş. THY İmdat yakıt bitmiş!” dedi.

Alınan bilgiye göre, rüzgar sebebiyle kalkış pistinin değişmesi üzerine THY uçağı uzun süre pistte kaldı. Bunun üzerine yakıtı azalan uçak yakıt aldıktan sonra havalandı. CİHAN

Yorumlar