Kılıçdaroğlu'dan polislere 'canlı bomba' teşekkürü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da iki canlı bombanın etkisiz hale getirilmesini sağlayan polislere teşekkür etti

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'dan polislere 'canlı bomba' teşekkürü
Sonhaberler / Haber Merkezi 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da canlı bombaları tespit edip operasyon düzenleyen güvenlik güçlerini tebrik ederek, "Liyakat budur. İşi ehline verdiğinizde çözer." dedi.

Kılıçdaroğlu, Bergama Kültür Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye topraklarının mayasında kin, öfke değil, sevgi ve hoşgörü olduğunu belirtti.

Mevlana'dan Hacı Bektaşi Veli'ye, Erzurumlu Emrah'tan Yunus Emre'ye, Yaşar Kemal'den Tarık Akan'a çok büyük değerler barındıran toprakların kıymetinin bilinmediğini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Dünya çapında mimarımız var, doktorlarımız var, dünya çapında profesörlerimiz, ressamımız, şairimiz var. Her alanda yetişmiş insamız var. Ama aramızda bir sır, dünya çapında maalesef siyasetçimiz yok. Türkiye'nin en ciddi sorunlarından birisi insan sevgisinin egemen olduğu bir siyaset anlayışımız yok." dedi.

Devlette liyakatın büyük önem taşıdığına dikkati çeken Kılıçdaroğlu, "Bugün Ankara'da 2 canlı bomba teşhis edildi ve tam yakalanacakken öldüler. Buradan bu güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum. Liyakat budur. İşi ehline verdiğinizde çözer." diye konuştu.

Yorumlar