Kılıçdaroğlu'dan kardeşine ağır ithamlar

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha önce "Kardeşimle ilgili sorun yok" dediği kardeşi için bu kez de "Cebine para koyuyorlar" ithamında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'dan kardeşine ağır ithamlar

Sonhaberler | Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ile MHP'nin üzerinde mutabık kaldığı, cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren anayasa değişikliği teklifine ilişkin "Yapılan bir rejim değişikliğidir, sistem değişikliği değildir. Bir partinin mutfağında anayasa hazırlanırsa toplumsal uzlaşı belgesi olma niteliğini kaybeder" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Celal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları üzerinden kardeşiyle bu konuda bir görüşme yapıp yapmadığı sorulan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kardeşiyle görüşmediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Kardeşim küçük bir çocuk değil. Dolayısıyla onun illa benim siyasi görüşümü desteklemesi gibi bir durum da söz konusu değil. Her birimiz bağımsız birer bireyiz. Bizim Didim Belediyesi, Didim'e olağanüstü hizmetler veriyor. Kıyıyı temizledi, açtı. Didim'de iki tane yüksek bina var. Bu binaların yıkılması lazım. O binaların sahipleri, parayla insan satın alıp, bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Bu kadar açık, net söylüyorum. Cebine para koyuyorlar, 'Çık şunu yap' diyorlar. Onlar yapılıyor. O kişinin etrafındaki insanlara bakın, göreceksiniz o müteahhitin yandaşları."

"ALIR KAPININ ÖNÜNE KOYARIZ, BUNUN KARDEŞLİKLE İLGİSİ YOK"

"Kardeşinize de bu insanlar tarafından para verildiğini mi söylüyorsunuz?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Benim ne söylediğimi siz de anladınız herkes de anladı. Soyadı Kılıçdaroğlu olan kim olursa olsun, yakın uzak akrabam; bir belediyeye gidip, çıkar amaçlı öneri götürüp veya bana şunu verin, an 'Kapının önüne koyun' dedim. Hiçbir tereddütüm yok. Benim düşüncelerimi, benim kardeşim beğenmeyebilir. Ben buna saygı gösteririm. Ama birisi cebine para koydu ve 'Çık bunu söyle' dediğinde söylediyse kimse kusura bakmasın. Alır kapının önüne koyarız. Bunun kardeşlikle ilgisi yoktur. Bunun temelinde ahlak yatar. Bana sordular 'Ağabeyinizle sorununuz var mı?' Ağabeyim olmadığı için ağabeyimle sorunum yoktur, demiştim"

Yorumlar

kenan kardeşi rüşveti kabul etmeyince hep yaptığı gibi akp yye yapıyorya kardeşinede iftira atıyor utanmaz rezil satılmış uşak herif