Kılıçdaroğlu: Teröre karşı hep birlikte mücadele edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kayseri'deki saldırıyla ilgili olarak, "Askerimize polisimize yönelik saldırılar milletimize yapılmış saldırılardır. Teröre karşı hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: Teröre karşı hep birlikte mücadele edeceğiz

Sonhaberler | Haber Merkezi 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım'ı telefonla arayarak Kayseri'deki terör saldırısından dolayı taziye ve dayanışma dileklerini iletti. Başbakan Yıldırım da Kılıçdaroğlu'na gelişmelere ilişkin bilgi verdi.

Kayseri'deki saldırıyla ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Teröristler amaçlarına ulaşmak için toplumda yılgınlık yaratmak isterler, karışıklık yaratmak isterler, toplumu birbirine düşman etmek isterler. Bu oyuna hiç kimse gelmemeli. Terörün ekmeğine hiç kimse yağ sürmemeli. Hepimiz, dik, onurlu, vakur bir davranış sergilemek zorundayız." dedi. 

Kılıçdaroğlu, "Güvenlik güçlerine sıkılan her kurşun, millete sıkılmış bir kurşundur. Yapılan her eylem millete karşı yapılmış bir eylemdir. O nedenle toplum olarak, millet olarak, vatandaşlar olarak hep birlikte teröre karşı mücadele edeceğiz." diye konuştu. 

Yorumlar