Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile görüşmekte ısrarlı
Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin eleştirilerine rağmen "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır" diyerek görüşmeye gideceğini söyledi
Sonhaberler | Haber Merkezi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP'ye yönelik eleştirileri anımsatılarak, bu durumda, yarın planlandığı şekilde Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği sorusuna, "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısının ardından, gazetecilerin sorusunu yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, Devlet Bahçeli'nin CHP'ye yönelik Twitter üzerinden yaptığı eleştiriler ve yarın ikili arasında daha önceden planlanmış görüşme anımsatılarak, bu durumda Devlet Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği soruldu. Kılıçdaroğlu, "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." karşılığını verdi.
ÜLKÜCÜLERE ÇAĞRI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin meclisteki grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, konuşmasının anayasayla ilgili olan kısmında; "Kendini ülkücü, milliyetçi tanımlayanlar, belleyenler 'ben üzerimde baskı istemiyorum' diyorsan buna (yeni ayasaya) 'hayır' diyeceksin" açıklaması yaptı.
Yorumlar