Keresteciler sokağında çıkan yangın esnafı korkuttu

Samsun İlkadım Sanayi Sitesi’nde kürek ve kazma sapları imal eden bir iş yerinin çatı katında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Keresteciler sokağında çıkan yangın esnafı korkuttu

Samsun İlkadım Sanayi Sitesi’nde kürek ve kazma sapları imal eden bir iş yerinin çatı katında çıkan yangın büyümeden söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin olaya zamanında müdahale etmesi, keresteciler sokağında olası bir faciayı önledi.

Tekkeköy ilçesi sınırlarındaki İlkadım Sanayi Sitesi 55’inci Sokak 73 numaralı Öziç Kazma-Kürek Sap Sanayi adlı iş yerinin kereste artıklarının olduğu çatı katında, sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevre dükkânlarda çalışan vatandaşların durumu fark edip itfaiyeye haber vermesi ile kısa sürede olay yerine, önce Tekkeköy Belediyesi İtfaiyesi ardından da Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri geldi. Çatı katında çıkan yangında ahşap olan çatı tamamen yanarken, kıvılcımlar yan tarafta bulunan ve mutfak tezgahları üretimi yapan iş yerinin çatı katına da sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etmesiyle ahşap işiyle uğraşan sokakta yangının büyümesiyle oluşabilecek bir facianın da önüne geçti. Olayı haber alan sokak üzerindeki iş yeri sahipleri dükkanlarını açarak anormal bir durum olup olmadığını uzun süre kontrol etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Yorumlar