KAYGED 'Bir Zamanlar Eğitim' tiyatro oyununu sahneledi

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) tarafından Kadir Has Kongre Merkezi’nde 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Google Haberlere Abone ol
KAYGED 'Bir Zamanlar Eğitim' tiyatro oyununu sahneledi

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) tarafından Kadir Has Kongre Merkezi’nde 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. KAYGED‘in organize ettiği programa çok sayıda gönüllü eğitimci aileleriyle birlikte katıldı.

Eğitim-öğretim alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği, üyelerini sosyal ve sanatsal etkinliklerden de mahrum bırakmıyor. Dernek, son olarak eğitim-öğretimin problemlerinin anlatıldığı 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatro ile üyelerinin sosyal ve sanatsal yönden gelişimine de önem verdiğini ispatladı. Gönüllü eğitimciler, birinci dönemin sonlarına yaklaşılan şu günlerde yer yer hüzünlenerek yer yer de tebessüm ederek oyunu izledi.

Program sonrası bir açıklama yapan KAYGED Başkanı Yalçın Bulut, “Çağımız donanımlı insanların çağı. Eğer kendinizi her alanda iyi yetiştirmezseniz yaptığınız işlerde başarılı olamaz, problemleri çözemezsiniz. Biz Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği olarak üyelerimizin tek yönlü yetişmesini istemiyoruz. Sosyal yönden de yetişmiş bireyler olmasını istiyoruz. Bu nedenle eğitim-öğretim faaliyetlerimiz yanında sosyal ve sanatsal faaliyetlere de yer veriyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar