'Kaybolan 3 genç kız' olayı aydınlanıyor

Isparta'da kaybolan 3 genç kız olayında yeni gelişmeler yaşandı. 5 gün önce Isparta'da kaybolan 3 lise öğrencisinin anneleri ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programına katıldı. Olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Kızların kaybolmadan önce WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Kaybolan 3 genç kız' olayı aydınlanıyor

Türkiye'nin konuştuğu 'Kaybolan 3 genç kız' olayında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Isparta'da kaybolan lise öğrencilerinin anneleri Müge Anlı'nın programına çıktı. Kızların kaybolmadan önceki WhatsApp yazışmaları olduğu ortaya çıktı.

Isparta'dan Kaybolan kızlar;  Tuana Yıldız (16), Gülizar Soy (16) ve Buse Aydoğan'ın (16) kaybolmadan önce WhatsApp'tan kaçma planı yaptıkları ortaya çıktı.

20 Şubat 2020 Perşembe günü ortadan kaybolan kızlar, kaçmak için birlikte plan yapmışlar.

ANNELERİ MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA KATILDI

Kayıp üç kızın anneleri bugün ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Anneler programda, kızlarının WhatsApp görüşmelerinden bahsetti. Programda kızların kaçma planları yaptığı konuşmalar okundu.

Konuşmalarda kızların kendi aralarında 'Çok uzak oralar', 'İzmir'e gidelim. İzmir'i düşünüyorum. Çok merak ediyorum', 'İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım', 'Kanka ben de korkuyorum ama kararlıyım', 'Bari para biriktirelim', 'Dileniriz' gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı. 

DENİZLİ'DE TESPİT EDİLDİLER

Diğer yandan 3 liseli kızın Denizli'ye gittikleri tespit edildi. Canlı yayın programında kayıp kızların dün saat 15.00-16.00 sıralarında Denizli'de görüldüğü ve otostopla bir minibüse binerek Sarayköy'e gittikleri ihbarında bulunulduğu da dile getirildi.

Müge Anlı'ya mesaj atan izleyici şu ifadeleri kullandı: "Denizli Sarayköy arasında petrol istasyonu var, orada çalışıyorum. 3 kızı dün saat 15.00-16.00 gibi bir aracın içinde gördüm. Aracı kullanan çocuğu da biliyorum. Çocuğun aracını durdurup, otostopla Sarayköy'e gitmişler. Kızlar İzmir'e gideceklerini söylemişler."

Yorumlar