Kardeşlerim Akif ölüyor mu? Celil Nalçakan diziden ayrılıyor mu?

Kardeşlerim dizisinin başrol karakterlerinden Akif'in geçen sezon son bölümdeki sahneleri seyircinin kafasını karıştırdı. Yeni sezon fragmanları yayınlandı. Ancak Celil ortalarda görünmüyor. Öte yandan Akif'in mezarlıktaki son sahnesiyle birlikte ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı söylentileri var.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim Akif ölüyor mu? Celil Nalçakan

Kardeşlerim Akif ölüyor mu, mezarlıktaki son sahnede Doruk'un mezarı başında yaşananlar seyircinin kafasında soru işaretlerine neden oldu. Diziyi takip edenlerin de bildiği üzere, geçen sezon finalinde Doruk ölüyordu. Doruk'un ölmesi hem dizide de hem de seyircide şok etkisi yaratmıştı. Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Doruk karakterinin diziden ölerek ayrılması büyük etki yaratırken, dizinin senaryosunda karakterler arasında da büyük bir şok etkisi yaratıyor. Özellikle de babası Akif, onun ölümüne artık dayanamayacağını, onu yalnız bırakmayacağını söyleyerek mezarı başında kendi kafasına silah dayıyor. Doruk'un ardından intihar etmeye karar veren Akif'i durduran ise Asiye oluyor. Daha doğrusu Asiye'nin bir anda ortaya çıkmasıyla Akif duruyor. Peki, Akif ölüyor mu, Celil Nalçakan diziden ayrılıyor mu?

KARDEŞLERİM AKİF ÖLÜYOR MU?

Kardeşlerim dizisinin Akif karakterini canlandıran Celil Nalçakan'ın diziden ayrıldığına dair henüz bir işaret yok. Dolayısıyla Akif'in ölmesi de şimdilik olası görünmüyor. 

Kardeşlerim Akif ölüyor mu? Celil Nalçakan diziden ayrılıyor mu?

Kardeşlerim Akif, Doruk'un mezarı başında başına silah dayıyor. Bir anda Asiye geliyor ve Akif ona buradan gitmesini istiyor.

 

ATV'de her cumartesi ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin oyuncuları arasında Celil Nalçakan yer alıyor. Reytingleri yüksek olan dizide Celil Nalçakan'ın canlandırdığı Akif merak uyandırdı.

42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

CELİL NALÇAKAN KAÇ YAŞINDA?

Celil Nalçakan 43 yaşındadır. 10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Esranur adında bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi.

 

Yorumlar