Kanal 7 Kardelen dizisi nerede çekiliyor?

Kanal 7'de yayınlanan Kardelen dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Kanal tarafından yazlık sezon için ekrana getirilen dizinin nerede çekildiği, oyuncu kadrosu ve benzeri bilgiler seyirci tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal 7 Kardelen dizisi nerede çekiliyor?

Kanal 7'de yayınlanan Kardelen dizisi, Pakistan yapımı bir dizidir ve orijinal adı "Meray Humnasheen"dir. Senaryosunu Misbah Ali Syed'in yazdığı bu dram türündeki dizi, aşkın ve gücün karşı karşıya geldiği bir hikayeyi ekranlara taşımaktadır. Dizinin yapımcıları Abdullah Kadwani ve Asad Qureshi'dir ve yapımcılığını 7th Sky Entertainment yapım şirketi üstlenmiştir.

KANAL 7 KARDELEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal 7'de yayınlanan Kardelen dizisi Pakistan'da çekiliyor. Dizi, muhafazakâr ve geleneksel bir aileye mensup olan Khajista'nın hikayesini anlatmaktadır. Çocuk yaşta ailesini kaybeden Khajista, amcasının yanında büyümeye başlamıştır. Amcası ve yengesi onu kendi kızları gibi benimsemiştir. Ancak Khajista'nın kuzeni Darakhzai, ona âşık olur ve okumasını engellemeye çalışır. Khajista'nın hayali doktor olmaktır ve amacına ulaşmak için büyük mücadeleler verir. Bu sırada varlıklı bir aileden gelen ve tıp fakültesinin son sınıfında olan Hadi ile tanışır. İkisinin karşılaşması, karışık duygular yaşamalarına sebep olur.

Kanal 7 Kardelen dizisi nerede çekiliyor?
Kanal 7 Kardelen dizisi nerede çekiliyor?

 

KARDELEN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Dizinin başrollerini Ahsan Khan (Darakhzai Khan), Hiba Bukhari (Dr. Khajistah Dilawar Khan/Sheharyar), Syed Jibran (Amroz Khan), Shahzad Sheikh (Dr.Hadi Sheharyar), Momina Iqbal (Shanzay Amroz Khan), Moomal Khalid (Dr. Aima Sheharyar) paylaşmaktadır. Oyuncu kadrosunda ayrıca Farhan Ally Agha, Haris Waheed, Rehan Sheikh, Salma Hassan, Munazzah Arif, Mehar Bano, Seemi Pasha ve Rehma Khalid gibi isimler yer almaktadır.

Kanal 7 Kardelen dizisi nerede çekiliyor?

 

Kardelen dizisi 43 bölümden oluşmuş ve 6 Mayıs 2022 ile 1 Ekim 2022 tarihleri arasında yayınlanmıştır. Dizi, hafta içi her gün saat 16.15'te Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaktadır ve Türkçe dublaj ile izleyicilerle buluşmaktadır.

KARDELEN FRAGMANI

Kardelen dizisi son bölüm fragmanı:

Yorumlar