Kahramanmaraşlılar sandıkta

Kahramanmaraş’ta, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraşlılar sandıkta

Kahramanmaraş’ta, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemi tüm hızıyla devam ediyor. Seçmenlerle birlikte sandığa giden belediye başkan adayları da oylarını kullanmaya başladı.

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci, 12 Şubat İlçesi Hasan Balcı İlkokulunda oyunu kullandı. Eşi Emine Akgemci ve çocuklarıyla birlikte okula giden Akgemci, 2177’nolu sandığın bulunduğu sınıfta oyunu kullandı. Seçimlerin hayırlara vesile olması dileğinde bulunan Akgemci, görevlilerle de selamlaştı. Halkın, seçim kampanyası süresince tüm siyasi partileri dinlediğini hatırlatan Akgemci, "Seçmen, seçim kampanyası boyunca tüm siyasi partileri dinledi, değerlendirdi ve bu gün seçimini yapacak." dedi.

Yorucu bir kampanya dönemini geride bıraktıklarını kaydeden Akgemci, "Bu gün oyumuzu kullandık. Bu seçimin öncelikle ülkemize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çok yoğun, yorucu bir o kadarda zevkli bir seçim kampanyasını yürüttük. Nihayet bu gün söz seçmenin. Seçmen, seçim kampanyası boyunca tüm siyasi partileri dinledi, değerlendirdi ve bu gün seçimini yapacak. Bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar