Kahraman'ın makamındaki görüşme

- TBMM Başkanı Kahraman, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da görüşmeye davet edildiğini ancak daveti yapan görevlilerin ihmal ya da ulaşamama durumunun söz konusu olduğunu bildirdi

Google Haberlere Abone ol
Kahraman'ın makamındaki görüşme

TBMM (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Genel Kurulundaki yeni yasama yılı açılışının ardından makamında gerçekleşen görüşmeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da davet edildiğini ancak daveti yapan görevlilerin ihmal ya da ulaşamama durumunun söz konusu olduğunu bildirdi.

TBMM'nin 26. Dönem 3. Yasama yılı dolayısıyla gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile yüksek yargı organlarının başkanları Kahraman'ın makamında bir araya gelmişti. Kahraman, Kılıçdaroğlu'nun da davet edildiğini belirtirken, CHP'den gelen açıklamada, böyle bir davetin söz konusu olmadığı duyuruldu. Bunun üzerine İsmail Kahraman, Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü.

TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İsmail Kahraman'ın telefon görüşmesinde, Meclisin yasama yılının açılışından sonra teamül olan görüşmeye Kılıçdaroğlu'nun da davet edildiğini ancak kendisinin kürsüde olması nedeniyle daveti yapan görevlilerin ihmal ya da ulaşamama durumunun söz konusu olduğunu söyledi.

Yorumlar