İyi Partili belediye başkanı AK Parti'ye geçti

İyi Partili belediye başkanı belediye meclis üyeleri ile birlikte partilerinden isitfa ederek AK Parti'ye geçtiklerini açıkladı. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek kararını basın toplantısı ile duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
İyi Partili belediye başkanı AK Parti'ye geçti

Kayseri'nin İncesu ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti'den aday olan ve seçimleri kazanan Mustafa İlmek, belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti'ye geçti.

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısı ile İYİ Parti'den AK Parti'ye geçtiklerini duyuran İlmek, burada yaptığı konuşmada "Bugün itibarıyla siyaset hayatımı AK Parti’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam etme kararını almış oldum" ifadelerini kullandı.

AK Parti'ye geçme kararını tek başına almadığının altını çizen başkan İlmek, birlikte yoldaşlık ettiği meclis üyeleri ile yaptıkları istişare neticesinde kararı aldığını söyledi. Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarının da kendisiyle olduğunu belirten İlmek, "Bu fikrimiz kısa zamanda oluşmuş bir fikir değildir. Zaten burada belediye meclis üyelerimizle birlikte katılım sağlamamız bunun nişanesidir." nedir.

İlmek, "Bizimle beraber yol yürümüş herkesle istişare ettik. İstişare etme fırsatımız olmayan hemşehrimiz varsa haklarını helal etsinler. Ama inanıyorum ki bundan önce Mustafa İlmek’i nasıl destekledilerse bu saatten sonra da Mustafa İlmek’in yanında olacaklarına olan inancım tamdır" diye konuştu.

Yorumlar

İbrahim Helal olsun.Hainlere karşı ,Birlik beraberlik adına attığınız adım için hepinizi kutlarım.