İyi Parti ve Ümit Özdağ'dan Suriyelilere karşı ırkçı paylaşımlar

İyi Parti tarafından hükümete karşı hazırlanan propaganda kartlarında Suriyelilere karşı ırkçılık yapıldı. Savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınmak zorunda kalan Suriyelileri hedef alan propaganda kartları İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ tarafından da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Özdağ'ın daha önce de Suriyelileri hedef alan paylaşımlarda bulunduğu görüldü.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti ve Ümit Özdağ'dan Suriyelilere karşı ırkçı paylaşımlar

Sonhaberler | Haber Merkezi 

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, partisi tarafından hazırlandığı tahmin edilen 'propaganda kartları' üzerinden Suriyelileri hedef gösteren paylaşımlarda bulundu. Ülkelerindeki savaşta ve ölümden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Türk halkının bu zor gününde yanında olmaya çalıştığı Suriyelileri açıkça hedef gösteren propaganda kartlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ümit Özdağ'ın daha önce de benzer paylaşımlar yaptığı görüldü. 

Benzer kartların partinin yeni yapılanan teşkilatlarına ait hesaplar üzerinden yayıldığı öğrenildi. Kartların parti merkezi ya da farklı organları tarafından hazırlanarak servis edildiği düşünülüyor. 

Türkiye'de yaşayan Suriyelileri hedef alan Özdağ, Türkiye'deki açlık ve yoksulluğu Suriyelilere bağlayarak, Suriyelilerin yüzde 32.6'sının "fazla kilolu" olduğunu öne sürdü.

Özdağ'ın ırkçı paylaşımları şöyle:

Yorumlar

HAKAN DOĞRULARI YAZINCA NEDEN SAÇMALAMIŞ OLUYORKİ. YALANMI SÖYLEDİKLERİ... İFTİRAMI ATMIŞ.
kaptan burda aylak aylak gezeceklerıne gıtsınler ulkelerı ıcın savassınlar onlar burda gezerken bızım askerımız onlar ıcın savasıyor
hasan saçmalamışbaşka işi kalmamış densizin