İtalyan milletvekili koronavirüsüne yakalandı

Dünya genelinde Çin'den sonra koronavirüsünden en çok etkilenen ikinci ülke olan İtalya'da bir milletvekili salgına yakalandı. Öte yandan Papa, pazar ayinini internet üzerinden yapmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
İtalyan milletvekili koronavirüsüne yakalandı

Kovid-19 veya yeni tip koronavirüs olarak bilinen salgın dünya genelinde Çin'den sonra en çok İtalya'yı vurdu. İtalya'da şu ana kadar ölenlerin sayısı 197 olurken, bir milletvekilinin de virüse yakalandığı ortaya çıktı. Öte yandan Papa, bu pazar yapılacak ayini internet üzerinden yönetmeye karar verdi.

197 kişinin hayatını kaybettiği ülkede, virüs parlamentoya da sıçradı. Hükümet ortaklarından Demokrat Parti'li Nicola Zingaretti, yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Evinde izole bir ortamda bulunduğunu söyleyen Zingaretti, yakın zaman içerisinde kendisiyle temasta bulunan insanlarla kontrol için iletişime geçildiğini duyurdu.

PAPA'DAN ONLİNE VAAZ

Papa’nın Aziz Pietro meydanındaki geleneksel pazar ayini, virüs karşısındaki önlemler nedeniyle ‘online’ olarak yapılacak. İnternet üzerinden yayınlanacak ayine dışarıdan kimse alınmayacak.

Papa Koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmıştı

 

 

Yorumlar