İstikbal Koleji’nden İngilizceyi sevdiren yarışma

Cizre Özel istikbal Koleji İngilizce Zümresi okul bünyesinde İngilizce şarkı yarışması düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
İstikbal Koleji’nden İngilizceyi sevdiren yarışma

Cizre Özel istikbal Koleji İngilizce Zümresi okul bünyesinde İngilizce şarkı yarışması düzenledi. Yoğun ilgilinin olduğu etkinlikte öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel İstikbal Koleji, İngilizceyi sevdirmek ve yabancı dil öğrenimini motive etmek amacıyla İngilizce şarkı yarışması düzenledi. Okulun konferans salonunda düzenlenen yarışmada öğrenciler kıyasıya yarıştı. Yoğun ilginin yaşandığı etkinlikte, anasınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrenciler seçmiş oldukları şarkıları seslendirerek jüri önünde yarıştı. Birbirinden güzel orijinal ve son yılların popüler şarkılarını seslendiren öğrenciler seyircilere de unutulmaz bir gün yaşattı.

2006–2007 yılından bu yana devam ettikleri sosyal ve kültürel etkinlik sayesinde öğrencilerin özgüveninin geliştiğini söyleyen Okul Müdürü Fatih Açıkgöz, içlerinde var olan ancak dışa vuramadıkları yetenekleri ortaya çıktığını ve öğrencilerin hem eğlendikleri hem de sosyal anlamda güzel bir etkinlik yaptıklarını belirtti. Her şeyden önce bu yarışmayı organize etmekteki amaçlarının İngilizceyi sevdirmek ve yabancı dil öğrenimini motive etmek olduğunu vurgulayan Fatih Açıkgöz, "Bu tür aktivitelere önem veriyoruz. Etkinliğin yararlı olduğuna inanıyoruz. Klasik bir dil eğitiminden ziyade İngilizceyi sınıf ortamından çıkarıp aktivitelerle zenginleştirip bu tip mini yarışmalarla süsleyip öğrencilerimize yabancı dilin önemini kavranmaya çalışıyoruz." dedi.
CİHAN

Yorumlar