İstanbul'da muayene edilen Ahmet Türk Elazığ'a gönderildi

Muayene için İstanbul'a getirilen Ahmet Türk, yeniden Elazığ'a gönderildi

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da muayene edilen Ahmet Türk Elazığ'a gönderildi

Sonhaberler | Haber Merkezi

Hakkında sağlık raporu düzenlenmesi için Elazığ Cezaevi'nden bugün uçakla İstanbul'a getirilen Ahmet Türk muayenesinin ardından tekrar Elazığ'a götürüldü. Tutuklandıktan sonra İstanbul Silivri Cezaevi'ne konulan ve Diyarbakır'da görülen hakkındaki dava nedeniyle Elazığ Cezaevi'ne nakledilen Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk, bugün Elazığ'dan İstanbul'a getirildi. Sağlık sorunları bulunduğu belirtilen Türk'ün, kendisi için hazırlanacak olan sağlık raporu için İstanbul'da Adli Tıp Kurumuna götürüldüğü ve oradaki işlemlerin ardından yeniden Elazığ Cezaevine gönderileceği belirtildi.

Tutuklu DBP Mardin Eski Belediye Başkanı Ahmet Türk, muayene edilmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda getirildi. Yaklaşık yarım saat kurumda kalan Ahmet Türk daha sonra tekrar Elazığ'a götürülmek amacıyla yola çıkarıldı.

Eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk Silivri Cezaevi'nden Elazığ Cezaevi'ne nakledilmiş, sağlık problemleri nedeniyle geçtiğimiz hafta Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ahmet Türk, muayene için bugün saat 11.00'da Elazığ'dan İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına getirildi. Buradaki muayenin ardından Türk tekrar Elazığ Cezaevi'ne götürüldü. Kurumun vereceği rapor neticesinde Ahmet Türk'ün tahliye edilip edilmeyeceği netleşecek.

Yorumlar