İstanbul son dakika su kesintisi yaşanan ilçeler: Sultangazi, Arnavutköy, Kağıthane

Sultangazi, Arnavutköy, Kağıthane, Eyüpsultan ilçelerinde son dakika su kesintisi yaşanıyor. Kesintiyle alakalı yetkili kurumdan yapılan açıklamada suların ne zaman geleceğine dair tahmini saatler verildi. İşte İstanbul'da sular ne zaman gelecek sorusunun cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Sultagazi su kesintisi son dakika ne zaman bitecek

İstanbul Sultangazi, Arnatvutköy, Eyüpsultan, Kağıthane son dakika su kesintisi... İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yaşanan içme suyu hatlarındaki arıza nedeniyle bir dizi mahalle etkilendi. Cebeci, Esentepe, Eski Habipler, Gazi, Habibler, Malkoçoğlu, Yayla, Zübeyde Hanım ve İsmetpaşa mahallelerinde su kesintisi yaşandı.

Yetkililer, yaşanan arızanın ana isale hattındaki bir sorundan kaynaklandığını belirttiler. Sorunun çözümü için debimetre montajı ve değişiminin yapılması gerektiği vurgulandı.

SULTANGAZİ SU KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTER?

Çalışmalara bugün itibarıyla başlanan sürecin, tahmini olarak yarın sabah saat 06:00 civarında tamamlanması planlanıyor. Bu süre zarfında, ekipler arızayı gidermek için yoğun bir şekilde çalışacaklar.

Sultangazi ilçesindeki vatandaşlar, su kesintisinin yaşandığı bu süreçte su kullanımına dikkat etmeleri konusunda uyarıldı. Yetkililer, çalışmaların belirlenen tarihte tamamlanması halinde su temininin normale döneceğini ve herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını belirttiler.

KAĞITHANE SU KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTER?

İstanbul Kağıthane'de İçme Suyu Hattı Arızası: Arıza Giderme Çalışmaları Devam Ediyor

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza, Gültepe, Harmantepe, Ortabayır ve Telsizler mahallelerini etkiledi. Vatandaşların su temininde yaşadığı sıkıntının nedeni, 100 mm çaplı şebeke hattındaki arıza olarak belirlendi.

Yetkililer, sorunun çözümü için hızla harekete geçildiğini ve ekiplerin arıza giderme çalışmalarına başladığını açıkladılar. Çalışmaların 03/08/2023 tarihinde saat 21:00 civarında tamamlanması planlanıyor.

Kağıthane ilçesindeki vatandaşlar, yaşanan su kesintisi sürecinde su kullanımını kısıtlamaları ve suyun tasarruflu kullanılması konusunda uyarıldı. Ekiplerin arızayı en kısa sürede gidermek için yoğun çaba sarf ettiği ve çalışmaların planlandığı şekilde ilerlemesi halinde su temininin normale döneceği belirtildi.

ARNAVUTKÖY SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Arnavutköy'de İçme Suyu Arızası: Mahallelerde Su Kesintisi Devam Ediyor

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde içme suyu hatlarında yaşanan arıza, Anadolu, Boğazköy İstiklal ve Yunus Emre mahallelerini etkiledi. Vatandaşlar, su temininde yaşanan sıkıntı nedeniyle su kesintisiyle karşı karşıya kaldı.

Yetkililer, yaşanan arıza nedeniyle ana isale hattına debimetre montajı ve değişimi yapılması gerektiğini belirttiler. Çalışmaların 03/08/2023 tarihinde başladığı ve tahmini olarak 04/08/2023 tarihinde saat 06:00 civarında tamamlanması planlandığı aktarıldı.

Arnavutköy ilçesindeki vatandaşlar, su kesintisi sürecinde su kullanımını sınırlamaları ve gereksiz su tüketiminden kaçınmaları konusunda uyarıldı. Ekiplerin arızayı en kısa sürede gidermek için çaba sarf ettiği ve çalışmaların planlandığı şekilde ilerlemesi halinde su temininin normale döneceği vurgulandı.

EYÜPSULTAN SON DAKİKA SU KESİNTİSİ HABERİ

Eyüpsultan'da İçme Suyu Hattında Arıza: Pirinççi Mahallesi'nde Su Kesintisi Yaşanıyor

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde içme suyu hatlarında meydana gelen bir arıza, sadece Pirinççi Mahallesi'nde su kesintisine neden oldu.

İlçe yetkilileri, yaşanan arızanın ana isale hattında oluşan bir sorundan kaynaklandığını belirtti. Sorunun giderilmesi için ana isale hattına debimetre montajı ve değişiminin yapılması gerektiği açıklandı.

Çalışmalara 03/08/2023 tarihinde başlandı ve tahmini olarak 04/08/2023 tarihinde saat 06:00 civarında tamamlanması planlanıyor. Bu süre zarfında, Pirinççi Mahallesi'nde su kesintisi yaşanabileceği ve vatandaşların su kullanımına dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

Eyüpsultan ilçesi sakinleri, su kesintisi süresince suyun tasarruflu bir şekilde kullanılması konusunda uyarıldı. Yetkililer, çalışmaların belirlenen tarihte tamamlanması durumunda su temininin normale döneceğini ve mahalledeki su kesintisinin sona ereceğini bildirdi.

Yorumlar