İşbank Londra’daki ikinci şubesini tanıttı

İş Bankası’nın Londra’da açtığı ikinci şubesi düzenlenen resepsiyonla tanıtıldı. Kuzey Londra’nın Edmonton bölgesinde alış veriş merkezi içerisinde hizmet vermeye başlayan yeni şube düzenlenen resepsiyonla iş çevrelerine tanıtıldı.İş...

Google Haberlere Abone ol
İşbank Londra’daki ikinci şubesini tanıttı

İş Bankası’nın Londra’da açtığı ikinci şubesi düzenlenen resepsiyonla tanıtıldı. Kuzey Londra’nın Edmonton bölgesinde alış veriş merkezi içerisinde hizmet vermeye başlayan yeni şube düzenlenen resepsiyonla iş çevrelerine tanıtıldı.

İş Bankası’nın Londra Şube Müdürü Hasan Candan, Retail Bankacılık Bölümü Müdürü Kemal Sinecan, farklı sektörlerin temsilcisi işadamları ve gazetecilerin hazır bulunduğu tanıtım resepsiyonuna Edmonton Şube Müdürü Kutan Kudret ve ekibi ev sahipliği yaptı.

Dün akşam düzenlenen resepsiyona müşterilere sunulan havaleden bireysel krediye, ticari krediden PDQ cihazına uzanan geniş yelpazedeki ürün ve hizmetler, aynı kapsam ve hizmet kalitesiyle yeni şubede de sunulacağı anlatıldı.

ÇOK YÖNLÜ BANKACILIK HİZMETİ

İşbank’ın Edmonton Şube Müdürü Kutan Kudret, bankanın Londra merkez şubesinde verilen servislerin tamamının Edmonton’da da müşterilere sunulduğunu belirterek, Edmonton şubsesinin özellikle bireysel bankacılık anlamında çok ilgi gördüğünü kaydetti. Kudret, “Kuzey Londra’yı özellikle Türkiye ve Kıbrıs’tan gelenle odaklanabilmek için seçtik. Buradaki şubeye, belli bazı ürünleri daha güçlendirdikten sonra açtık. Bunlardan en önemlisi, Türkiye’ye yapılan havale işlemleri. Bilindiği gibi İşbank’ın Türkiye’de yaygın bir şube ağı var. Bu şube ağımız sayesinde Türkiye havalelerini herhangi bir aracı banka kullanmadan gerçekleştirebiliyoruz. Bu çok önemli. Aracı banka kullanılmadığı için havaleden kesintiler azalıyor. Bz burada havale ve bireysel bankacılık işlemleri değil, özellikle ticari ve özellikle küçük ve orta büyüklükteki işletmelere yönelik bankacılık faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bunlardan en önemlisi commercial mortgage. Çok flexsible şekilde, değişik vadelerde ticari iş kredisi veriyoruz.” dedi.

İŞ SAHİPLERİ İÇİN FARKLI ÜRÜNLER

Kutan Kudret, bazı ürünlerin Edmonton şubesine göre geliştirildiğini hatırlatarak, “Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik olarak buraya getirdiğim bir diğer önemli ürünümüz de, yüzde 100 İş Bankası ürünü olana PDQ makinalarımız. İşyerleri için kredi kartı ve debit kartla işlem yapmanıza imkan sağlayan, işletmenizde kullanabileceğiniz makinalar. Bu makinalar çok önemli çünkü, operasyonda yüzde 100 İş Bankası üzerinden yapıyoruz, arada üçüncü bir banka yok. Bu makinalarda çok rekabetçi oranlarda fiyat veriyoruz. Çok sağlam ve istikrarlı makinalar olmalarından dolayı, dağıtım yapanlar için GPS ile çalışan veya internet üzerinden çalışan makinalar veriyoruz. Zengin bir makina çeşidimiz mevcut. Bu makinaları kullanacak müşterilere mutlaka İş Bankası’ndan da fiyat almalarını öneriyoruz. Ayrıca internet sitemiz üzerinden online bankacılık yapabiliyor işletme sahipleri bu sistem ile hesaplarını 24 saat kontrol edebiliyorlar. Ayrıca bankamatik ürünümüz 24 saat hizmet veriyor. Elinde İş Bankası kartı olan müşteri herhangi bir hesabından para çekebiliyor. Birden fazla hesabı olanlar bu hesaplarını da kontrol edebiliyor. Sadece sterlin değil, Türk lirası hesabından da para çekebiliyor.” diyerek verilen hizmetleri anlattı.

İŞBANK 14 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR

İngiltere’deki faaliyetlerine 1974 yılında Londra’da temsilcilik ofisinin açılmasıyla başlayan İş Bankası, 1983 yılında bankacılık lisansı alarak bu ülkedeki hizmetlerine şube olarak devam etti. Edmonton Şubesi ile birlikte İngiltere’de 2 şube ile faaliyet gösteren İş Bankası’nın KKTC’deki 15 şubesinin yanı sıra Bahreyn, Kosova ve Gürcistan’da birer, Irak’ta ise Erbil ve Bağdat’ta olmak üzere toplam 2 şubesi bulunuyor. Ayrıca, Çin’in Şanghay kentinde ve Mısır’ın başkenti Kahire’de temsilcilik ofisleri olan Bankanın Rusya’daki iştiraki İşbank Rusya’nın Rusya genelinde 12 şubesi, Frankfurt merkezli iştiraki İşbank AG’nin ise Almanya genelindeki 13 şubesine ilave olarak Hollanda, Bulgaristan, İsviçre ve Fransa’da birer şubesi faaliyet gösteriyor.

Hâlihazırda 14 ülkede hizmetlerine devam eden İş Bankası için İngiltere, sınır ötesi faaliyetleri kapsamında stratejik öneme sahip ülkelerden biri olmaya devam ediyor. CİHAN

Yorumlar