Hüseyin ve Ali Torunlar kimdir, nerelidir, Hollanda'da kim neden öldürdü?

Hüseyin ve Ali Torunlar kimdir, nerelidir, Hollanda'da kim neden öldürdü? Hollanda son dakika: Hüseyin ve Ali Torunlar isimli iki kardeş silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı kimin veya kimlerin gerçekleştirdiği ise bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda'da Türklere silahlı saldırı, 2 ölü

Hüseyin ve Ali Torunlar kimdir, nerelidir, Hollanda'da kim neden öldürdü? Hollanda son dakika: Silahlı bir saldırgan Türklere yönelik saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 2 Türk hayatını kaybetti. 

Saldırıya uğrayan iki Türk vatandaşının medya sektöründe çalıştığı, Türkçe yayın yapan haber sitesinin sahibi iki kardeş olduğu öğrenildi. 

Gelen son dakika haberine göre, Zwolle şehrinde silahlı bir saldırgan restoranda yemek yiyen iki Türk'ü öldürüp kaçtı.

Aile yakınları, saldırıda hayatını kaybedenlerin bir Türkçe haber sitesi sahibi Hüseyin ve Ali Torunlar isimli iki kardeş olduğu öğrenildi.

Hollanda son dakika: Türklere silahlı saldırı, 2 ölü
Hollanda'da 2 Türk'e silahlı saldırı

 

Hollanda polisinin yaptığı açıklamada, ülkenin kuzeyinde bulunan Zwolle şehrindeki bir McDonald's'a giren saldırganın ateş açtığı iki kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yerel medyada yer alan ve bir görgü tanığına dayandırılan haberde de saldırganın içeri girer girmez hedefinde bulunan iki kişiye ateş açtığı ve insanların panikle dışarı koştuğu ifade edildi.

Hüseyin ve Ali Torunlar kimdir, nerelidir, Hollanda'da kim neden öldürdü?
Öldürülen kardeşlerden Hüseyin Torunlar'ın gazeteci olduğu öğrenilirken, ağabeyi Ali Torunlar'ın ise iş adamı olduğu öğrenildi.

 

Saldırı sırasında çocuklu ailelerin de bulunduğu restoranda çok sayıda kişinin olaya şahit olduğu kaydedildi.

Polisin çevrede güvenlik önlemi aldığı ve saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Aslen Tuncelili oldukları öğrenilen iki kardeşin uzun yıllardır Hollanda'da hem esnaflık hem de gazetecilik yaptıkları öğrenildi.

Salıdırıyı kim veya kimlerin düzenlemiş olabileceğine dair gelen ilk iddialara göre; saldırı silahlı çetelerin işi olarak değerlendiriliyor. 

Detaylar ve sıcak gelişmeler ekleniyor...


 

 

Yorumlar