Hükümetten Balıkesir'deki istifaya ilk yorum

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'un istifasıyla ilgili hükümetten ilk yorum Hükümet Sözcüsü Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, "Kendi kararıdır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Hükümetten Balıkesir'deki istifaya ilk yorum

Sonhaberler | Haber Merkezi 

AK Parti'deki yeniden yapılanma kapsamında istifası istenen 6 belediye başkanınından sonuncusu da bugün istifa etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  bugün düzenlediği basın toplantısıyla istifa kararını açıkladı. Uğur hem AK Parti'den hem belediye başkanlığından ayrıldığını duyurdu. Uğur'un isitfasına hükümet kanadından ilk yorum Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Partiden de istifa etmesi kendi bireysel tercihidir. Tek taraflı bir alınacak karardır, onu almıştır. Bizim ona dair söyleyecek bir şeyimiz yok. AK Parti'nin kimseyi tehdit etmesi veya herhangi bir tehdit yöneltmesi de asla kabul edilemez. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Varsa öyle bir şey tabii, bununla ilgili yasal yollar açıktır, ona ilişkin adımlarını elbette atıp atmama konusunu kendisi değerlendirecektir." dedi. 
 

Yorumlar