Honor ve Porsche Design'dan işbirliği

Honor CEO'su George Zhao, "Honor'un insan odaklı tasarımı, Porsche Design'ın marka felsefesiyle birleşerek teknoloji meraklılarının ve Porsche tutkunlarının mobil yaşam tarzını hızlandıracak akıllı lüks ürünler yaratıyor" dedi

Google Haberlere Abone ol
Honor ve Porsche Design'dan işbirliği

Honor, Porsche Design ile yeni bir akıllı cihaz tasarlıyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, "yenilikleri yaratma" ve "sınırları zorlama" vizyonuna sahip iki şirket, olağanüstü ve işlevsel tasarımı en son teknolojiyle birleştiriyor.

Ocak 2024'te Çin'de tanıtılacak bu ürünle akıllı cihazlar dünyası lüks kavramıyla tanışıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Honor Üst Yöneticisi (CEO) George Zhao, Porsche Design gibi bir ortak ile tasarım ve performans bileşenlerini keşfetmenin onur verici bir his olduğunu belirtti.

Zhao, "Honor'un insan odaklı tasarımı, Porsche Design'ın marka felsefesiyle birleşerek teknoloji meraklılarının ve Porsche tutkunlarının mobil yaşam tarzını hızlandıracak akıllı lüks ürünler yaratıyor. Honor ve Porsche Design arasındaki bu uzun vadeli işbirliği, dünyanın dört bir yanındaki pazarlarda büyümemizi desteklemek için heyecan verici yeni fırsatlar sunuyor." ifadelerini kullandı.

Honor ile gerçekleştirilen ortaklığın Porsche Design'ın ikonik elektronik ürün portföyünün daha da genişletilmesi için bir kilometre taşı olduğunu belirten Porsche Lifestyle Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Buescher de "Honor ile inovasyonu teşvik etmekle birlikte müşterilerimize tasarım ve performansın mükemmel bir şekilde birleştirildiği heyecan verici yeni ürünler sunmak için harika bir marka ortağı bulduk. Akıllı cihazların modern lüks segmentinde lider olmak için aynı hedefi paylaşıyoruz." görüşlerini aktardı.

Yorumlar