Hizmetçiler dizisi ne zaman başlıyor?

Hizmetçiler dizisi ne zaman başlıyor, fragmanı, konusu, oyuncuları... Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hizmetçiler dizisi ne zaman merak konusu oldu. Hizmetçiler ne zaman diye arayanlar için dizi ile ilgili merak edilenleri derledik.

Google Haberlere Abone ol
Hizmetçiler dizisi ne zaman başlıyor?

Hizmetçiler dizisi ne zaman başlıyor, fragmanı, konusu, oyuncuları... Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan hizmetçiler dizisi ne zaman başlayacak diye merak edilip aranmaya başladı. Peki Kanal D hizmetçiler ne zaman, fragmanı, oyuncuları bilgilerini sizler için derledik.

HİZMETÇİLER NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi başlayacak. Hizmetçiler dizisinin fragmanı yayınlandığı ilk günden beri fragmanı, oyuncuları ve ne zaman başlayacağı erak konusu oldu. Yapımcılığını Fabrika Yapımın üstlendiği dizi fragmanı oynatılmaya başladığından beri izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başladı. Hizmetçiler dizisinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Senaryo ise Makbule Kosif'e ait. Hizmetçiler dizisi dram - entrika tarzı bir dizi olacak. Yabancı yapım kalsiği olan 'Ellas son La Alegria Del Hogar' dan uyarlanan dizi tanıtımı yapıldığı ilk günden beri merak konusu oldu.

Hizmetçiler Dizisi Konusu Ne?

Hizmetçiler dizisi konusu, İstanbul'un en pahalı ve zenginlerinin yaşadığı bir semtte en meşhur sitelerden birinde çalışan dört hizmetçinin ev sahipleri (patronları) ile aralarındaki ilişki ve olaylar ağını konu alıyor. Hizmetçiler dizisi Meksika'da izlenme rekorları kıran 'Ellas son La Alegria Del Hogar' dizisinden uyarlandı. Ellas son La Alegria Del Hogar IMDb puanı 8 olan meşhur bir dizi.  

Dizinin çekildiği sitenin adı 'Cennet Konakları'. Dışarıdan görünen zengin hayatlar ve süper lüks bir yaşamın ardında saklanan büyük sırlar bulunmaktadır. Köyünden İstanbul'a bu lüks siteye çalışmaya gelen Ela zamanla bu sırları ve gerçekleri görmeye başlar. Burada yaşayan zenginler ve işçileri olan hizmetçiler hiç de öyle dışarıdan göründükleri gibi değildir. 

Hizmetçiler dizisi yakında Kanal D ekranlarında olacak.

Hizmetçiler Dizisinin Oyuncuları

Hizmetçiler dizisinin oyuncuları arasında; Deniz Baysal Yurtcu (Ela), Algı Eke (Atiye), Selen Domaç (Hacer), Aleyna Solaker (Çiçek), Yiğit Kirazcı (Aras), Seçkin Özdemir (Yiğit)  Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet), Gamze Karaduman (Demet), Nilay Erdönmez (Gülseren), Neslihan Arslan (Neslihan), Gökhan Soylu (Selim), Hazal Benli (Aslı), Servet Pandur (Belkıs), Emre Akkuş (Armağan), Cansu Fırıncı (Yaşar), Özer Arslan (Osman) yer alıyor. 

Hizmetçiler Ela Kimdir?

Hizmetçiler Ela karakterini canlandıran oyuncu Deniz Baysal Yurtçu'dur. Deniz Baysal, dizide hayatları anlatılan dört hizmetçiden biridir. Canlandıran oyuncu hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYIN

Hizmetçiler Ela kimdir

Hizmetçiler Atiye Kimdir?

Hizmetçiler Atiye karakterine hayat veren oyuncu Algı Eke'dir. Dört hizmetçiden biri olan Atiye zengin hayatların sırlarını saklayan hizmetçilerdendir. Evli olan Atiye'nin tek hayali anne olmaktır. Algı Eke hakkında Detaylı Bilgi İçin Bakınız.

hizmetçiler atiye

Hizmetçiler Hacer Kimdir?

Hizmetçiler Hacer rolüne hayat veren oyuncu ise performansı ile göz dolduran Selen Domaç'tır. Hacer daha çok küçük yaştayken hizmetçilik etmeye başladığı evde çocukluğunu ve hayallerini geride bırakmıştır. Selen Domaç kimdir, kaç yaşındadır gibi sorular için bakınız.

hizmetçiler hacer

Hizmetçiler Çiçek Kimdir?

Hizmetçiler Çiçek, kendinden olmayan birine karşı duyduğu hisler onu içinden çıkılmaz bir hale sürükleyecektir. Canlandıran oyuncu Aleyna Soker dizideki başarısı ile izleyicilerin beğenisini topluyor detaylı bilgi için Tıklayın.

hizmetçiler çiçek

Hizmetçiler Fragmanı

Yorumlar