Hizmetçiler Atiye kimdir?

Hizmetçiler Atiye kimdir? Kanal D ekranlarında yeni başlayan hizmetçiler dizisinin başrol oyuncularından Atiye karakterini canlandıran oyuncu kimdir diye merak ediliyor. Atiye'ye hayat veren oyuncu Algı Eke'dir. Algı Eke kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorular merak ediliyor. İşte merak edilenler..

Google Haberlere Abone ol
Hizmetçiler Atiye kimdir?

Hizmetçiler Atiye kimdir? Hizmetçiler Atiye karakterine hayat veren oyuncu Algı Eke'dir.

Algı Eke hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi daha ilk bölümü ile izleyenlerden tam not aldı. Dizide dikkat çeken karakterlerden biri de Atiye.

Atiye mutlu bir hayatı olan evli bir kadındır. Ancak tek eksiği bebeğinin olmamasıdır. Bir bebek hayali kuran Atiye, hizmetçilik yaptığı evde başkalarının çocuklarını büyütmektedir.

Duygu yüklü sahneler ile ilk bölümden izleyenlerin ilgisini çeken Atiye kimdir merak edilmeye başladı.

Hizmetçiler Atiye gerçekte Algı Eke'dir. Genç ve güzel oyuncu Eke, rol aldığı her projede performansı ile kendine hayran bırakıyor.

ALGI EKE KİMDİR?

Algı Eke, 1985 doğumludur. 35 yaşında olan güzel oyuncu aslen Artvinlidir. Algı Eke, altın portakal ödülü almıştır. Asıl mesleği oyunculuktur. Alman Dili ve Edebiyatı mezunu olan oyuncu yurt dışında oyunculuk eğitimleri almıştır.

hizmetciler atiye kimdir nereli kac yaşında

Algı Eke Biyografisi

  • 1985 doğumlu
  • Aslen Artvinli
  • Doğum yeri İstanbul
  • 35 yaşında
  • Asıl mesleği oyunculuk
  • Eğitim aldığı bölüm Alman Dili ve Edebiyatı

 

Dizide rol aldığı ve beğeni toplayan sahnelerden biri:

 

Yorumlar