'Her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcı'

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Altınkaya Anadolu Lisesi 2013-2014 mezunlarını coşkulu bir şekilde uğurladı.Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
'Her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcı'

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Altınkaya Anadolu Lisesi 2013-2014 mezunlarını coşkulu bir şekilde uğurladı.

Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Eğitim sendikaları temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Öğrencilerin mutluluklarının ve heyecanlarının yüzlerine yansıdığı gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Dursun Özcan konuşma yaptı. Özcan konuşmasında, “Okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.” dedi.

Özcan’ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Okul birincisi Emre Alkan’a Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, ikinci Kübra Duman’a Okul Müdürü Dursun Özcan ve üçüncü Nazmiye Bekar’a Müdür yardımcısı Uğur Alev tarafından plaketleri takdim edildi. Okul birincisi Emre Alkan ise başarı kütüğüne isim plaketini alkışlar arasında çakarak başarısını perçinledi.

Mezun olan son sınıf öğrencileri alt dönem öğrenci arkadaşlarına taşıdıkları bayrağı ve okul flamasını devrederek katılımcılarına duygulu anlar yaşattı. Bayrak töreninin ardından öğretmenleri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi ve sınıf temsilcileri tarafından mezuniyet pastası kesildi. Kesilen pastanın ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet töreninin tadını müzik eşliğinde çıkardı. CİHAN

Yorumlar