Hamile eşine cinsel istismarda bulunan sapığı palayla doğradı

Güney Afrika'da gizlice eve giren sapık tarafından hamile eşi cinsel istismara uğrayan koca, sapığa palayla saldırarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Hamile eşine cinsel istismarda bulunan sapığı palayla doğradı

Güney Afrika'nın Tongaat şehrinde, cinsel istismar cinayeti yaşandı. Eşinin çığlık atmasıyla o sırada evde bulunan koca, korkunç görüntüyle karşılaştı. Hamile eşinin bir sapık tarafından cinsel istismara uğradığını görünce, kendini kaybedip eline geçirdiği pala ile sapığı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak öldürdü.

EVE GİZLİCE GİRİP HAMİLE KADINI İSTİSMAR ETTİ

Öğle saat 11 sularında meydana gelen olayda, sapık gizlice eve girip beş aylık hamile kadına cinsel istismarda bulunmaya kalkışınca kadın çığlık attı. Karısının çığlıklarını duyan koca, eşine istismarda bulunulduğunu görünce evin deposunda bulunan pala ile sapığa saldırmaya başladı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan sapık olay yerinde hayatını kaybetti.

Pala

KOCA TUTUKLANDI

Evden gele sesler üzerine komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yerde cansız yatan adamın parçalanmış vücudunun resmi, olay yerine gelen görevliler tarafından paylaşıldı. Polis, kocayı tutuklarken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar