Halis Ağa neden yok? Yalı Çapkını Halis Ağa neden görünmüyor, ayrıldı mı?

Halis Ağa neden yok? Yalı Çapkını Halis Ağa neden görünmüyor, ayrıldı mı? Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa ölüyor mu, dizinin ana karakterlerinden Halis Ağa dizinin son bölümünde bir anda kalp krizi geçirerek yere yığılıyor. Çetin Tekindor diziden ayrılıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Halis Ağa neden yok? Yalı Çapkını Halis Ağa?

Halis Ağa neden yok? Yalı Çapkını Halis Ağa neden görünmüyor, ayrıldı mı?ö Halis Ağa ölüyor mu, Yalı Çapkını ağa öldü mü soruları dizinin son bölümünün final sahnelerinden biri nedeniyle merakla sorulmaya başladı. Çetin Tekindor diziden ayrılıyor mu? 

HALİS AĞA NEDEN YOK?

Halis Ağa, dizinin son öblümünde Ferit nedeniyle yaşanan olaylar sonrası yataklara düştü. Daha sonra iyileşerek kaldığı yerden devam etti. Ancak dizinin yeni bölümlerinde hatta son iki bölümünde Halis Ağa hiçbir şekilde görünmüyor. Ağa'nın nereye gittiğine dair bir bilgi de bulunmuyor.

Halis Ağa ölüyor mu Yalı Çapkını ağa öldü mü
Halis Ağa ölüyor mu?

 

Zaten kalp hastası olan Halis Ağa, Ferit'in yediği haltlar ve son olarak İstanbul'u terk etme kararı almasıyla kalp krizi geçiriyor.

Dizinin alıntılandığı gerçek hikayeden yola çıkarak Halis Ağa'nın ölüp ölmeyeceği tahmin edilebilir.

Çünkü gerçek hayattaki "Halis Ağa"nın erken yaşlarda ölmediği biliniyor.

Bu nedenle "Halis Ağa" da dizinin bu bölümünde ölmeyecek.

HALİS AĞA NEREDE, NEDEN YOK?

Halis Ağa, en son geçen haftaki bölümde de görünmedi. Bu haftaki bölümde de şu ana kadar geçen sahnelerde ağa ortalarda yok. Halis Ağa'nın diziden ayrıldığı iddia ediliyor. Bazı iddialara göre de geçici bir süre için dizide görünmeyecek. 

Detaylar Ekleniyor...

 

Yorumlar