Hakkari’de 2 Terorist Teslim Oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyü bölgesinde Kara Kuvvetleri 7'nci Hudut Alay Komutanlığı'na gelen bir bölücü terör örgütü mensubu silahsız ve teçhizatsız olarak teslim odu.

Google Haberlere Abone ol
Hakkari’de 2 Terorist Teslim Oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyü bölgesinde Kara Kuvvetleri 7'nci Hudut Alay Komutanlığı'na gelen bir bölücü terör örgütü mensubu silahsız ve teçhizatsız olarak teslim odu. Yüksekova Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla, teslim olan bölücü terör örgütü mensubu, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ise bir bölücü terör örgütü mensubu teslim olurken silah ve teçhizatı ise arazide bulundu. Teslim olan bölücü terör örgütün ifadesinde yer alan Tavşan Tepe bölgesinde yapılan aramada, bir AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, beş Kaleşnikof Piyade Tüfeği şarjörü, 150 Kaleşnikof piyade tüfeği mermisi, bir el bombası, birer kütüklük, yelek, bere ve palaska, muhtelif kişisel eşyalar ele geçirildi. Çukurca Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla, bölücü terör örgütü mensubu, silah, teçhizat ve malzemeleri ile birlikte, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Teslim olan her 2 teröristin emniyetteki sorguları devam ediyor.
 

Yorumlar