Ekrem İmamoğlu: Hiç kimse de bana hile yaptın, oy çaldın demiyor herkes tebrik ediyor

HDP destekli Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, "Hiç kimse de bana hile yaptın, oy çaldın demiyor herkes tebrik ediyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu: Hiç kimse de bana hile yaptın, oy çaldın demiyor herkes tebrik ediyor

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlere HDP'nin desteklediği Millet İttifakı adayı olarak girerek seçimden kesin olmayan sonuçlara göre birinci çıkan Ekrem İmamoğlu, hile tartışmalarıyla ilgili olarak, "Hiç kimse de bana hile yaptın, oy çaldın demiyor herkes tebrik ediyor." dedi.

İmamoğlu bu ifadeyi, Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçına gitmemesi için kendisine öneride bulunan Nagehan Alçı ile telefonda yaptığı konuşma sırasında kullandı.

Şükrü Saraçoğlu'nda derbi maçını izledikten sonra Nagehan Alçı'yı telefonla arayan İmamoğlu, Alçı'nın yazısında belirttiğine göre şunları söyledi:

“Ben hep birleştirici, bütünleştirici olmaya gayret ettim, ediyorum. Ama nereye gidersem gideyim büyük bir kalabalık toplanıyor. Bakın biraz önce Bağdat Caddesi’nde bir yemek yiyelim dedik, bizi gören 5000 kişi toplandı ‘mazbata’ diye bağırmaya başladı, sonra çay içmeye gittik aynı şey. Bunlar doğal olarak gelişiyor. İnanın bunları ben organize etmiyorum. Şayet karşı tarafın dediği gibi bir şaibe, hile varsa bunun sokakta karşılığı olur. Ben 12 gündür sokaklarda her mahalleye giriyorum, her türlü görüşten seçmenle karşılaşıyorum, hiç kimse de bana hile yaptın, oy çaldın demiyor herkes tebrik ediyor”

Yorumlar

ihsan peki o hırsızlıklar usulsüzlükler hileler senin hanene yazılmıyormu pes ne pişkin herif yahu