Güldür Güldür Kudret ne hastası, hastalığı ne?

Güldür Güldür oyuncularından Kudret Ünal'ın hastalığı merak edildi. Güldür Güldür Kudret ne hastası, hastalığı ne? Detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Güldür Güldür Kudret ne hastası, hastalığı ne?

Güldür Güldür Kudret ne hastası? Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncusu Kudret'in hastalığı merak konusu oldu. İzleyiciler Güldür Güldür Kudret ne hastası, hastalığı ne merak ediyor. Ünal Yeter karakterini canlandırırken gösterdiği performans ile beğeni toplayan Kudret'in hastalığı hakkında detaylar haberimizde.

Güldür Güldür Kudret
Güldür Güldür Show Kudret Ünal

 

Komik hareketleri ve sahnedeki performansı ile izleyicilerin dikkatinden kaçmayan Kudret Ünal'ın hastalığı hakkında konuşulan programdan sonra izleyiciler ne hastası olduğunu merak etti.

İnternet üzerind eyaptığımız araştırmalar sonucunda Güldür Güldür Kudret'in hastalığı ile ilgili detaylı bir bilgiye ulaşamadık. 

GÜLDÜR GÜLDÜR KUDRET KİMDİR?

44 yaşında olan Kudret Ünal Yeter, 1977 yılında doğdu. Oyunculuk eğitimleri alan Ünal Yeter ilk olarak 'Hakkını Helal Et' dizisi ile adını duyurdu. Aslen Samsun'lu olan başarılı oyuncu Evlidir. Bir kızı vardır. 

Güldür Güldür Kudret
Kudret Ünal

 

2009 yılında yayınlanan Aile Reisi adlı dizide ise Mesut karakterini canlandırdı.

‘Türk Malı’, ‘Nuri’ ve ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’ adlı dizilerden sonra ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde rol adlı.

2014 yılında yayınlanan ‘Galip Derviş’ dizisinin senaristliğini üstlendi. ‘Geym Of Bizans’ filminde şaşkın rolünü canlandırdı.

‘Altınsoylar’ dizisinde Muhiddin Bey’in damadı karakterini canlandırdı.

Ünal Yeter, 11 Ekim 2017’den beri Show TV’de yayınlanan “Güldür Güldür Show” da Kudret rolünü canlandırmaktadır.

Kudret'in hastalığını Ali Sunal açıkladı. 

Ali Sunal, Kudret'in kıl dönmesi hastalığına yakalandığını açıkladı. 

Kıl dönmesi makat ile bel arasında çıkan çıbanımsı bir yaradır. İleri seviyesi ameliyatla, düşük seviyesi ise ilaçla geçebiliyor.

Yorumlar