Naime kimdir, Güldür Güldür Naime ikizi var mı, gerçek adı nedir?

Naime kimdir, ikizi var mı, nereli, kaç yaşında? Güldür Güldür Show TV ekranlarında yerini aldı. Ailece izleyenleri ekranlara kilitledi. Canlandırdığı karakterler ile izleyicilerin dikkatini çeken Naime kimdir gibi detaylar merak konusu oldu. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Naime kimdir, Güldür Güldür Naime ikizi var mı, ge

Naime kimdir? Naime'nin Gerçek adı nedir? İkizi var mı? Güldür Güldür Show Tv ekranlarındaki yerini aldı. Konuşma tarzı ve canlandırdığı karakter ile izleyicilerin dikkatinden kaçmayan Güldür Güldür Naime kimdir, nereli, kaç yaşında gibi detaylar merak konusu oldu. 

Naime kimdir, Güldür Güldür Naime ikizi var mı, gerçek adı nedir?
Naime kimdir, Güldür Güldür Naime ikizi var mı, gerçek adı nedir?

 

Güldür Güldür Naime karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ecem Erkek'tir. Güldür Güldür Show'un en sevilen ve güldüren eğlenceli yüzlerinden olan Naime karakterine hayat veren oyuncu Ecem Erkek'tir.

Ecem Erkek 24 Haziran 1989 yılında doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimini amamlayan başarılı oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğunda diksiyon dersleri almıştır.  Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümünden mezun olmuştur.

İlk olarak televizyon ekranlarına 'Hayat Sırları' dizisi ile çıkmıştır. Başarılı oyuncunun burcu Yengeçtir.

Naime kimdir, Güldür Güldür Naime ikizi var mı, gerçek adı nedir?
Güldür Güldür Naime

 

Ecem Erkek verdiği bir röportajda ailenin soytarı çocuğu olarak büyüdüğünü söylüyor. Çocukken kendisine gülünmesinden hoşlandığını söylüyor. Oyunculuk yönünde kariyerine ilk adımı, lisede bir arkadaşının yeteneğin var ders almalısın, demesiyle atıyor.

Oyunculuk eğitimlerini doğup büyüdüğü Ankara'da aldı. Daha sonra Bursa'da Engin Alkan ile birlikte tiyatro sahnesine çıktı. Daha sonra İstanbul'a gelen yetenekli oyuncu televizyon dünyasına adım atarak 'Hayat Sırları' dizisinde rol aldı.

İlk idolü Yasemin Yalçın; çocukken en çok yapmayı sevdiği şey Yasemin Yalçın'ın efsane karakteri 'Sürahi Nine ' taklidi yapmak.

Yaptığı işten büyük zevk alan Ecem Erkek, sürekli oyunculuk ile ilgili çalışmaya devam ediyor. 

Güldür Güldür Show'da komedyen olarak oynasa da aslında 'Dram' alanında da oldukça yetenekli.

Güldür Güldür Nimet'in en çok sevilen tiplemesi ise 'Hasgül Abla' tiplemesi. Ecem Erkek, internet fenomeni olma yolunda da ilerliyor. Takipçi sayısı 985 binin üzerinde.

Güldür Güldür Naime nereli
Güldür Güldür Naime

 

Güldür Güldür Naime Evli mi, kocası kim?

Güldür Güldür Naime, evlidir. Eşi Yüce Armağan Erkek'tir.

Güldür Güldür Naime boyu kaç?

Naime; 61 kilo, 1.64 m boyundadır.

Rol Aldığı Projeler

2018 – Güldür Güldür Show

2017 – Hayat Sırları 

Amerikan Rüyası,

Woyzeck,

Üç Kuruşluk Opera,

Tersine Dünya,

Romeo & Juliet,

Şark Dişçisi

Güldür Güldür Naime'nin ikizi yoktur.


 

Yorumlar

Fazilet Muhteşemsiniz❤️❤️
asllıhan malmısıınız kocası erkek yazmışlar yokk kız lan