Gülbahar Hatun, öğrencilerinin başarılarını sertifikalandırdı

Trabzon Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları öğrencileri, bugün karne ve başarı belgelerinin yanı sıra çeşitli ananlarda sertifika aldı. Öğrenciler ilk kez aldıkları belgeler karşısında şaşkınlıklarını dile getirdiler. Trabzon'da...

Google Haberlere Abone ol
Gülbahar Hatun, öğrencilerinin başarılarını sertifikalandırdı

Trabzon Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları öğrencileri, bugün karne ve başarı belgelerinin yanı sıra çeşitli ananlarda sertifika aldı. Öğrenciler ilk kez aldıkları belgeler karşısında şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Trabzon'da son yıllarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları'nda bugünkü karne heyecanı farklı yaşandı. Okul konferans salonunda düzenlenen törenle, öğrencilere karnelerinin yanı sıra, başarı durumuna göre, başarı belgesi, teşekkür belgesi, taktir belgesi, onur belgesi ve üstün başarı belgeleri verildi. Tüm okullarda verilen bu belgelerin yanı sıra, Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları'nda eğitim gören öğrencilere 8 ile 14 arasında farklı belgelerde verildi. Öğrencilerin yıl içerisinde katıldıkları çeşitli programlar, etkinlikler, sınavlar, kültür sanat etkinlikleri kapsamında verilen belgeler şunlar: Türkçe Kitap Okuma, İngilizce Kitap Okuma, Almanca Kitap Okuma, KET Sertifikası, PET Sertifikası, FCE Sertifikası, Olimpiyat Sertifikası, Zambak Deneme Sertifikası, YGS Deneme Sertifikası, YGS Deneme Sertifikası, HKS Sertifikası, İyileştirme Sertifikası, ROS Sertifikası, ÖDG Sertifikası, RDS Sertifikası, Gülkarnem, Gülkazanım, Öğrenci Ajandam, Proje Katılım Belgesi, Kültür-Sanat, Spor, Kulüp (Bahar Okulu), Gülbaharda Bir Yıldız.

Okul Genel Müdürü Tarık Türker, acısıyla - tatlısıyla 2013-2014 eğitim-öğretim yılının karne dağıtım töreniyle sona erdiğini söyledi. Okul olarak bu eğitim döneminde bir çok yenilikler yaşandığını dile getiren Türker, "Bu yeniliklerden en önemlisinin de eğitim döneminin sonuna doğru uygulamaya koydukları 3D'li eğitim sistemiydi. Tüm öğrencilerimiz bu sistem üzerinden eğitim almaya başladı. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha oturmuş bir şekilde bu sistemden öğrencilerimiz yararlanmış olacak." dedi.

Karne gününde bir farklılığa daha imza attıklarını dile getiren Türker, şöyle konuştu: "Normal eğitim sisteminde öğrencilere karnesinin yanı sıra biri iki belge daha veriliyor. Biz bunu daha ileri boyutlara taşıdık. Öğrencilerimizin yıl içerisinde sınavından, etkinliğine kadar başarılı oldukları bir çok alandaki faaliyetlerine belge haline getirdik ve bugün kendilerine verdik. Öğrencilerimiz bu kadar belgeyi bir arada almanın şaşkınlığını ve heyecanını yaşadılar."

CİHAN

Yorumlar