Gerçeğin Peşinde WhatsApp İhbar Hattı Numarası kaç?

Gerçeğin Peşinde programının WhatsApp ihbar hattı numarası ile sabit telefon numarası, programa bildirim yapmak isteyen bazı vatandaşlar tarafından ihtiyaç duyuluyor. İşte ihtiyaç duyulan ihbar hattı numarası ile ilgili bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Gerçeğin Peşinde WhatsApp İhbar Hattı Numarası kaç

Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde WhatsApp İhbar Hattı Numarası ve iletişim telefon numarası birçok vatandaşın ihtiyaç duyduğu bir konudur.

Sorunlarının çözümü için Gerçeğin Peşinde programında İnci Ertuğrul'a anlatmak isteyen vatandaşlar öncelikle Gerçeğin Peşinde Whatsapp İhbar Hattı Numarası kaç diye bakınıyor. 

İşte Gerçeğin Peşinde programıyla iletişim kurubileceğiniz WhatsApp ve sabit telefon numaraları:

WhatsApp İhbar Hattı Numarası:  0542 332 22 22

Gerçeğin Peşinde sabit telefon numarası ise şöyle: 0 212 304 01 01

İnci Ertuğrul'un sunumunu yaptığı program hafta içi her gün saat 14.00 itibariyle Star TV'de ekranlara geliyor.

Program, vatandaşların kendi aralarında yaşadıkları sorunları, boşanmalar, ev terk etmeleri, cinayetler, kayıplara karışmalar gibi vakalar tartışılıyor.

Programa konuk alınan mağdurlar ve suçlanan tarafların tartışmaları avukatlar ve adli tıp uzmanlarının önünde ekrana yansıtılıyor.

Gündüz kuşağı programları arasında yer alan "Gerçeğin Peşinde" isimli aynı zamanda daha önce Serap Ezgü tarafından sunulan bir program daha vardı. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE CANLI İZLE

Yorumlar

Ayide Hemzeyeva yardım edermisiz?
Eray Bayraktar Bütün deliller , Dolandırılanlar ,Şahitler, Dolandırıcılar Ortada olmasına rağmen Adli Makamların çözmek istemedikleri Nitelikli Çek Şebekesini tüm gerçekleriyle çökertmek için proğramınıza katılmak istiyorum. Bildiğim en az benim başıma gelen 4 yıldan beri çözüme kavuşamayan davam, diğer aynı kişiler tarafından Aynı sistemle dolandırılan görüştüğüm madur en az 100 kişininde mağduriyeti yayınınızda anlatılmak istenmektedir. Tüm verilecek doğru bilgi ve beyanlar, proğramınızla ortaya çıkacak ve bizim anlatacaklarımızlada seyirci ekrana kilitlenecek ve sayenizde büyük bir çek suç şebekesini ekran başında hep birlikte çökerteceğiz. Ön görüşme için davetinizi bekleyeceğiz. Saygılarımla. Sağlıcakla kalınız