Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul kim, kaç yaşında, evli mi?

Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi gibi sorular izleyicileri tarafından merak ediliyor. Programın hayranları, İnci Ertuğrul'un evli mi bekar mı, evliyse kiminle evli olduunu kısacası biyografisini merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İnci Ertuğrul kim, kaç yaşında, evli mi?

Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gerçeğin Peşinde programında konu aldığı konuların ilginçliği ve çarpıcılığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İnci Ertuğrul'un biyografisi merak konusu oldu. Peki, İnci Ertuğrul kimdir, kaç yaşındadır? İşte İnci Ertuğrul hakkında merak edilen bilgilerden bazılarının cevapları...

KİMDİR?

  • İnci Ertuğrul aslen trabzonludur.
  • 49 yaşındadır. 
  • Asıl mesleği ses sanatçılığıdır.

İşte İnci Ertuğrul'un çok merak edilen ve araştırılan biyografisi:

Trabzon'un Akçabat ilçesinde 1970 yılında dünyaya gelen güzel sunucu, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra TRT sınavına girdi. Yapılan spikerlik sınavını başarı ile geçen Ertuğrul, TRT kurumuna atandı. İlk özel programlarını bu kurumda hazırlayıp yayınlayan Ertuğrul daha sonra çeşitli özel kanal ve radyolarda programlar hazırlayıp sundu.

Bir dönem yayın yapan TRT Gap Tv kanalında bazı programlar hazırlayıp sunan güzel sunucu TRT, Flash TV, Star TV, TGRT gibi televizyon kanallarında görev yapmıştır.

ÖZEL DERSLER VERDİ

Televizyonculuk kariyerinin dışından bir dönem Akademisyen olarak özel üniversite’de dersler veren Ertuğrul, şimdiye kadar çeşitli kanallarda başarılı projelere imza attı. Ertuğrul'un şimdiye kadar hazırlayıp sunduğu programlar arasında, Kaybolan Çiçekler, İ. E. ile Rengarenk, İ. E. ile Haber Tadında, TRT Haber, Hayırlı Günler ve Gençlerle programlarını hazırlamış sunmuştur.

Evli ve bir çocuk sahibi olan Ertuğrul, televizyon programlarının dışında güzel konuşma eğitmenliği yapmaktadır. Ertuğrul ayrıca, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde dersler vermeye devam etmektedir.

 

Yorumlar

azizkarakis inceertugrulcokkibarhanimefendikonusmalaricokamacokanlamli
Necmi demir Çok güzel çok hanımefendi örnek bir bayan zairf ve çok kibar bayılıyorum ona
Dilek turan Çok kaliteli bir insan hanimefendibiri mesleğinde 10 numara