Fatih Bulut nereli, kimdir, kaç yaşında

Fatih Bulut nereli, kimdir, kaç yaşında gibi soruların yanıtı son zamanların en çok arananları arasında yer alıyor. Peki, Fatih Bulut kimdir? İşte kısaca hayat biyografisi

Google Haberlere Abone ol
Fatih Bulut nereli, kimdir, kaç yaşında

Fatih Bulut nereli, kimdir, kaç yaşında soruların yanıtı son zamanların en çok dinlenen şarkılarından biri olan "çok sevdim yalan oldu" parçasını seslendiren sanatçının hayatını merak eden vatandaşlar tarafından aranıyor. Peki, Fatih Bulut kimdir?

NERELİ

Çok sevdim yalan oldu şarkısının sahibi Kayseri şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Kayseri Yeşilhisarlıdır.

KİMDİR

Fatih Bulut'un 2019 itibariyle 35 yaşında olduğu bilinmektedir. Bu durumdan yola çıkarak 5'i kız 5'i erkek olmak üzere 10 kişilik ailenin ise en küçük üyesi olan Bulut'un 1984 doğumlu olduğu söylenebilir. Öte yandan Bulut, aslen Kayseri Yeşilhisar, Doğanlı Köyü nüfusuna kayıtlıdır.

Bulut aynı zamanda evli olup bir kız bir de erkek çocuk babasıdır. Bulut, babasını kaybetmesinin ardından çocukluk hayali ile başladığı müzisyenlik mesleği ile memleketi Kasyeri'de düğün ve özel organizasyonlarda şarkı söyleyerek geçimini sağlamaktadır.

"Çok sevdim yalan oldu" şarkısı ile Türkiye'de büyük bir üne kavuşan Bulut'un adına bu nedenle de sosyal medya hesaplarında adına fan sayfaları kurulmuştur. Bulut, şuanda çeşitli organizasyonlarda sahne alıp hayatını devam ettirmektedir.

Bir anda "Çok sevdim yalan oldu" şarkısı ile tanınan Fatih Bulut, ününü birazda İrem Sak'a borçlu. Çünkü, Bulut'un şarkısı ilk önce İrem Sak tarafından paylaşıldı.

Daha sonra büyük beğeni alan şarkı sosyal medya platformalarında milyonlarca defa paylaşıldı. 

Evlerde, iş yerlerinde ve araçlarla günlerce Bulut'un "Çok sevdim yalan oldu" şarkısı çaldı. 

Bulut, daha önce eserin kendisine ait olduğunu söyleyerek dava açan Hüseyin Akan ile helalleşti. 

Akan, şarkının sözlerinin kendisine ait olduğunu belirterek Fatih Bulut'a dava açmış. Bulut, ise önce şarkının kendisi ise Fatih Bağcı ismindeki biri ile düzenlendiğini söyledi. Bulut, daha sonra Hüseyin Akan'ın yanına giderek kendisinden helallik istedi. Hüseyin Akan ve Fatih Bulut yaptıkları görüşmeler sırasında şarkı sözlerinin yüzde 65'inin Hüseyin Akan yüzde 35'inin Fatih Bulut'a ait olduğu konusunda anlaştı. 

Yorumlar