Gelsin Hayat Bildiği gibi Gizem kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, daha önce hangi yapımlarda yer aldı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gizem kim, kim oynuyor?

Google Haberlere Abone ol
Gelsin Hayat Bildiği gibi Gizem kimdir?

Gelsin Hayat Bildiği gibi Gizem kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinden önce hangi yapımlarda yer aldı? Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol karakterlerinden biri de "Gizem" oldu. Dizide zengin görünümlü ancak yoksul bir hayat yaşayan Gizem, kötü adamlar ile iyi adamlar arasında kalan bir karakterdir. Gelsin Hayat Bildiği gibi Gizem kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ GİZEM KİMDİR?

Gizem, dizinin çileli genç karakterleri arasında babasıyla annesinin arasındaki geçimsizlik nedeniyle omuzlarına büyük görevler yüklenmiş genç bir kızdır.

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gizem kim
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gizem kim

 

Babası annesini darp ederken başka bir genç tarafından engellenmek isterken bıçaklanıyor. 

Daha doğrusu babası annesini bıçaklamak isterken araya Mert'in girmesiyle olay başka bir boyut alıyor.

Gizem, babasının Mert tarafından bilinçli olarak bıçaklandığını ileri sürerek mahkemede yanlış yönlendirme yapmıştı; ancak buna rağmen Mert onu affetmiş ve kendisini yanlış anladığını bilmesini istemişti.

Gizem dizide "Araz" isimli arıza karakterin eski kız arkadaşıdır. Ancak "Araz"ın yasadışı bir hayatı oluşu Gizem'i yeni kararlar almak zorunda bırakır. Mert'in de hayatına girmesiyle bu kararı almak onun için hiç de zor olmuyor.

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gizem kim
Gizem, dizinin 8. Bölümü itibariyle Mert ile olan bağlantısını koparmak için istemediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor. Mert'in ablası gerçekte annesi olan kadının ona sert bir şekilde tepki göstermesi, daha doğrusu Araz'ın yalanlarına inanarak ona hakaret etmesi ve Mert'ten uzak durmasını istemesi sonrasında, Gizem Mert'i üzen şeyler yapmak durumunda kalıyor. 

 

Dizide öne çıkarılan konulardan biri de Karabayır Lisesi'dir. Lisenin en dikkat çekici öğrencileri arasında yine Gizem yer almaktadır. 

Peki, Gizem karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

NİLSU BERFİN AKTAŞ BİYOGRAFİ

Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da doğmuştur. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından söz ettirmiştir.

 Oyunculuk kariyerinde ünlü markaların reklam reklam filmlerinde rol aldı. ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde Gökçe karakterine hayat verdi. 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde yer alan Nilsu Berfin Aktaş, şimdilerde yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Gizem'i olarak izleyiciyle buluşacak.


 

Yorumlar