Gelinim Mutfakta Yeşim hangi dizide oynuyor?

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz'ün hangi dizide oynadığı sorusu programın seyircisi ve Yeşim hanımın hayranları tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Yeşim hangi dizide oynuyor?

Gelinim Mutfakta Yeşim, yarışmanın en fenomen isimleri arasında bulunuyor. Yeşim kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları da yine aynı şekilde merakla soruluyor.

YEŞİM HANGİ DİZİDE OYNUYOR?

Yeşim'in hangi dizide oynadığı sorusu ise ilginç bir şekilde seyirci tarafından soruluyor. Yeşim'in oyunculuk eğitimi aldığı biliniyor. Ancak bir dizide oynadığı konusunda ise şu ana kadar herhangi bir gelişme yok.

Yeşim Öksüz, 4 sezon şampiyonudur. 8 Aralık 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Adıyamanlı olan Öksüz, İstanbul'da yaşamaktadır. 5 yıldır evli olan yarışmacı grafik tasarımı mezunudur.

Programdan birkaç elenen veya ayrılan Gelinim Mutfakta tarihine damga vurmuş gelinlerden Yeşim Öksüz kaynanası Beyhan ile programa geri döndü. Daha öncesi annesinin sağlık durumu nedeniyle programdan çekilmek isteyen Beyhan kaynana annesini kaybettiğini açıkladı.

Programa damga vuran ikili 2 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümle yarışa başladı. Gelinim Mutfakta fenomeni gelin Yeşim Öksüz 30 yaşında. 5 yıldır evli olan Yeşim Öksüz’ün bir oğlu var.

Adıyamanlı olan Yeşim Öksüz, İstanbul’da yaşıyor.

Tek bir şartla programa dönen Yeşim, “Tuğba varsa ben gelmem” dedi. Daha sonra şartından vazgeçen Yeşim, “Ben gelip göndermesini de bilirim” diyerek programa geri dönüş yaptı.

YEŞİM İNSTAGRAM HESABI

Yeşim Öksüz, İnstagram'da @yesimoksuzcaliskannn kullanıcı adıyla 100 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

gelinim mutfakta yeşim kim

Yorumlar