Gelinim Mutfakta 30 Nisan Perşembe puan durumu

Gelinim Mutfakta 30 Nisan Perşembe günü haftanın dördüncü gününde ekranlara geldi. Yarışmanın bugünkü etabında bir kez daha gelinler hünerlerini ortaya koyacak, kaynanalar ise öncelikle kendi gelinini bularak puanlama yapacaklar. Fatih Ürek'in sunumuyla Gelinim Mutfakta yine dolu dolu

Google Haberlere Abone ol

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programı yeni haftaya yeni yeni isimlerin de dahil olmasıyla başlıyor. Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen yarışmada dört gelin ve dört kaynana hem yemekleriyle hem değerlendirmeleriyle dikkatleri üzerine çekmeye çalışacak. Gelinler ellerinin maharetini ortaya koymaya çalışırken, kaynanalar da dillerinin maharetini göstererek, kendi gelinlerini övecek rakip gelinleri ise eleştirecek. 

Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki yarışmacıları arasında yer alanlar hafta boyunca toplayacakları puanlarla Cuma günü büyük ödüle sahip olmak için yarışacaklar. Hafta boyunca en yüksek puanı alacak olan gelin ve kaynana Cuma günü 5 altın bilezik kazanacak. Öze yandan günlük birincilikler de bu yarışmada işe yarıyor. Örneğin günün birincisi olan gelin bir çeyrek altın kazanıyor. Çeyrek altının 600 TL'ye dayandığı bugünlerde bu ödül çok da fena sayılmaz. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Nisan Perşembe puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu, çeyrek altını kazanan gelin kim oldu? İşte detaylar:

Geçen hafta Yağnur gelin elendi. Yerine gelen isim Güngör gelin oldu.Bu hafta Gelinim Mutfakta masalarında Güngör, Elif, Hatice ve Neslihan gelinler var. Yarışmaya bu hafta katılan gelin ve kaynana ise Sevim kaynana ile gelini Güngör oldu. Haftanın toplam puanları yazımızın sonunda verilmiştir.

İçindekiler:

Gelinim Mutfakta 30 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 29 Nisan Puan Durumu 

Gelinim Mutfakta 28 Nisan Puan Durumu 

Gelinim Mutfakta 27 Nisan Puan Durumu

Haftanın Toplam Puanları

Gelinim Mutfakta Canlı İzle

Gelinim Mutfakta Başvuru Nasıl Yapılır?

Fatih Ürek Kaç Yaşında?


GELİNİM MUTFAKTA 30 NİSAN PUAN DURUMU

30 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi, puan durumu?

  Güngör Neslihan Elif Hatice
Sevim
Hanım
4 5 2 1
Reyhan Hanım 2 5 1 3
Çiğdem Hanım 1 4 1 5
Hüsniye Hanım 2 1 3 5
Toplam Puan  9 15 7 14

 

Haftanın dördüncü gününe gelindiğin 45 puanla Hatice önde gözüküyor. Bakalım bugün puanlar nasıl olacak. Günğn birincisi 15 puanla Neslihan oldu. Haftanın toplam puanları yazının sonunda verilmiştir.

GELİNİM MUTFAKTA 29 NİSAN PUAN DURUMU

29 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi, puan durumu?

  Güngör Neslihan Elif Hatice
Sevim
Hanım
2 1 4 5
Reyhan Hanım 1 5 3 2
Çiğdem Hanım 1 4 5 3
Hüsniye Hanım 4 2 5 1
Toplam Puan  8 12 17 11

 

Günün birincisi 17 puanla Elif oldu. Çeyrek altını Elif aldı.


GELİNİM MUTFAKTA 28 NİSAN PUAN DURUMU

28 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi, puan durumu?

  Güngör Neslihan Elif Hatice
Sevim
Hanım
5 3 1 4
Reyhan Hanım 1 4 2 5
Çiğdem Hanım 2 1 5 3
Hüsniye Hanım 3 1 5 3
Toplam Puan  11 9 13 15

 

Günün birincisi 15 puanla Hatice oldu. Gelinim Mutfakta çeyrek altını Hatice aldı. 

GELİNİM MUTFAKTA 27 NİSAN PUAN DURUMU

27 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu?

  Güngör Neslihan Elif Hatice
Sevim Hanım 4 1 5 3
Reyhan Hanım 3 5 2 1
Çiğdem Hanım 3 4 5 1
Hüsniye Hanım 1 5 3 4
Toplam Puan  11 15 15 9

 

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN TOPLAM PUANLARI

Gelinim Mutfakta Haftanın Toplam Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. İşte bugüne kadar gelinlerin aldığı toplam puanlar

Gelinlerin İsimleri Toplam Puanlar
Hatice 35
Neslihan 36
Elif 45
Güngör 30

 

Geçen hafta Gelinim Mutfakta elenen gelin Yağnur oldu. Yerine gelen isim ise bu hafta Güngör gelin ve Sevim kaynana oldu.

   

Gelinim Mutfakta Puanlar

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 512. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 28 Nisan CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

FATİH ÜREK KAÇ YAŞINDA?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Yorumlar