Gelinim Mutfakta 14 Mayıs puan durumu, kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Mayıs Perşembe günü ekranlardaki yerini aldı. Gelinim Mutfakta 14 Mayıs kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı, puan durumu ne oldu? Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu merak edildi. İşte sevilen yarışma ile ilgili bugünün detayları

Google Haberlere Abone ol

Gelinim Mutfakta 14 Mayıs Perşembe kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Yeni haftanın dördüncü gününde Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışma programında heyecanlı anlar yaşandı. Kayınvalideler; Reyhan, Hüsniye, Çiğdem ve Nur hanımlar arasındaki tartışmalar devam etti. Gelinim Mutfakta gelinleri; Elif, Nslihan, Hatice ve Kıymet arasında kıyasıya rekabet devam ediyor.

14 MayıGelinim Mutfakta puan durumu haftanın ikinci gününde merak konusu oldu. Neslihan, Elif, Hatice ve yeni yarışmacı Kıymet arasında rekabet devam ediyor. Gelinler gün sonunda çeyrek altını, hafta sonunda da bilezikleri almak için yarımaya devam ediyor.

14 Mayıs Gelinim Mutfakta toplam puanlar bugünün sonunda kaynanaların yapacağı tadım ve puanlama ile birlikte netlik kazanacak. Kıymet gelin dün gelirken Elif'e getirdiği çiçekler ile şimdiye kadar gelen gizemli çiçekleri yolladığını ve meydan okduğunu belirtmiş oldu. Elif, Kıymetin bu tutumuna sert çıktı.

14 Mayıs puan durumu, gelinlerin durumunu ortaya koyacak. Bu hafta bilezikleri her an gelinlerden biri alabilir toplam alınan puanlarla haftanın birincisini ya da elenen gelinini tahmin etmek zor. Ancak programın ilerleyen saatlerinde kaynanaların yapacapı tadım ve puanlama ile belirlenecek.

14 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusunun cevabı bugün alınacak puanlarla belirlenecek. Geçen hafta elenen gelin Betül oldu bu hafta Betül'ün yerine gelen isim ise Kıymet oldu. Kayınvalide Nur hanım oldu.

Bugün 14 Mayıs puan tablosu günün birincisini belirleyecek ve çeyrek altının sahibi belli olacak.

Gelinim Mutfakta 12 Mayıs puanları

Bugün Gelinim Mutfakta 14 Mayıs Puanlama bölümünde hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı? Günün birincisi kim oldu, kim kazandı ve çeyrek altını hangi gelin kazandı? Son tadım ve puanlama ile belirlenecek. Son puanlarda verildiğinde aşağıdaki tablo güncellenecektir. 

GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS PERŞEMBE KİM BİRİNCİ OLDU, PUAN DURUMU?

Hatanın dördüncü gününde, kaynanaların yaptığı tadım ve puanlamalar günün birincisini belirleyecek. Hangi kaynana kendi gelinin tabağını bulabilecek. 5 puan kime gidecek işte detaylar.

14 Mayıs puan tablosu aşağıda verilmiştir:

  Kıymet Neslihan Elif Hatice
Nur Hanım 2 1 4 5
Reyhan Hanım 1 5 3 1
Çiğdem Hanım 1 2 3 5
Hüsniye Hanım 1 4 3 5
Toplam Puan  5 12 13 16

 

Günün birincisi 16 puan alan Hatice gelin oldud. 14 Mayıs Perşembe çeyrek altını kazanan gelin de Hatice gelin oldu. Hatice geline üç kaynana 5 puan verirken, Reyhan kaynana 1 puan verdi. Reyhan, kendi gelinine 5 puan verdi. Günün en düşük puanını alarak sonuncu olan gelin ise 5 puan ile Kıymet gelin oldu. Kıymet geline bütün kaynanalar 1 verirken, Nur Hanım 2 puan verdi.

13 Mayıs puan tablosu aşağıda verilmiştir:

  Kıymet Neslihan Elif Hatice
Nur Hanım 5 4 3 1
Reyhan Hanım 4 3 1 5
Çiğdem Hanım 1 2 5 4
Hüsniye Hanım 1 2 5 1
Toplam Puan  11 11 14 7

 

Elif günün birincisi oldu. 

12 Mayıs puan tablosu aşağıda verilmiştir:

  Kıymet Neslihan Elif Hatice
Nur Hanım 1 5 4 3
Reyhan Hanım 1 4 5 4
Çiğdem Hanım 2 1 4 5
Hüsniye Hanım 1 3 5 4
Toplam Puan  5 13 18 16

 

11 Mayıs puan tablosu aşağıda verilmiştir:

  Kıymet Neslihan Elif Hatice
Nur Hanım 5 1 2 2
Reyhan Hanım 1 2 5 3
Çiğdem Hanım 1 2 2 5
Hüsniye Hanım 3 1 3 5
Toplam Puan  10 6 12 15

 

Çeyrek altını Hatice kazandı. Günün sonunusu ise Kıymet oldu. 

Toplam Tablo

Gelinin Adı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam Puan
Kıymet 10 5 11 x x 26
Neslihan 6 13 11 x x 30
Elif 12 18 14 x x 44
Hatice 15 16 7 x x 38

 

  

Bugün gelinler Pum Pum Çorbası yaparak yarıştı

   

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 522. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 12 Mayıs CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

FATİH ÜREK KAÇ YAŞINDA?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Yorumlar