Gazze'de engel atlama şampiyonası

GAZZE (AA) - Filistin Binicilik Birliği, Gazze Şeridi'nde Filistinli 100 binicinin katılımıyla engel atlama şampiyonası düzenledi.Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ziyara, "Bu yılın ilk engel atlama şampiyonasını üç kulüpten...

Google Haberlere Abone ol
Gazze'de engel atlama şampiyonası

GAZZE (AA) - Filistin Binicilik Birliği, Gazze Şeridi'nde Filistinli 100 binicinin katılımıyla engel atlama şampiyonası düzenledi.

Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ziyara, "Bu yılın ilk engel atlama şampiyonasını üç kulüpten 100 binicinin katılımıyla gerçekleştirdik. Biniciler çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere 3 gruba ayrıldı." dedi.

Şampiyonanın yarın her yaş grubunun birincilerinin açıklandığı törenin ardından sona ereceğini ifade eden Ziyara, Birliğin bu yıl Arap şampiyonalarına katılmak amacıyla Filistin Milli Takımı'nı kurmak için şampiyona boyunca çalışacağını söyledi.

Ziyara, yarışmalara katılmak istediklerini ancak İsrail'in Gazze'deki Filistinlilerin şampiyonalar için yurt dışına çıkmasına engel olduğunu vurguladı.

İsrail'in 2007'den bu yana abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde birçok spor dalı gereken ekipman ve imkanların sağlanamaması nedeniyle olumsuz etkileniyor.



Yorumlar