Gaziantep'te Vahşice Öldürülen Anne-Oğul Platonik Aşk Kurbanı Çıktı

Anne ile oğlunun öldürüldüğü vahşi cinayetin, maktulün eşinin yeğeni tarafından işlendiği ortaya çıktı. Zanlı ifadesinde, yengesine aşık olduğunu itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'te Vahşice Öldürülen Anne-Oğul Platonik Aşk Kurbanı Çıktı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşanan vahşi cinayetin peşinden 'platonik aşk' çıktı. Anne ile oğlunun öldürüldüğü cinayeti işlediğini itiraf eden maktulün eşinin yeğeni, 'Yengeme aşıktım.' dedi.

ANNE ve OĞLU, BOĞAZLARI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan Ayşegül Bülbül (28) ile küçük oğlu Yasin Bülbül (4), dün sabah evde boğazları kesilerek öldürülmüş vaziyette bulundu. İslahiye İlçe Jandarma ekiplerinin yaptığı tahkikat sonucunda, Ayşegül Bülbül'ün benzeri Efendi Bülbül'ün Güngören Mahallesi'nde ikamet eden yeğeni Mutlu P. gözaltına alındı.

'YENGEME AŞIKTIM'

İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen zanlı Mutlu Polat, oğlu ile ortak öldürülen Ayşegül Bülbül'e aşık olduğunu belirterek, 'Ayşegül dayımın eşiydi. Yengeme aşıktım. Sabah saatlerinde eve gittim ve kapıyı açınca Ayşegül Bülbül'den su istedim. Ben eve yönelince Ayşegül, içeri girmemi önlemek için kapıyı katı biçimde kapattı. Bu hale aşırı sinirlendim ve Ayşegül su ile arka dönünce bıçakla boğazından yaraladım. Bu sırada içeriden çıkan küçük çocuk Yasin vakayı gördü ve ağlayarak bağırmaya başladı. Kendimi kaybettim ve onu da boyun kısmından bıçaklayarak kaçtım' dedi.

Suçunu itiraf eden Mutlu Polat'ın işlemlerinin tamamlanmasının peşinden adliyeye sevk edilecek.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar