Gaziantep’te ‘sahte vali’ uyarısı

Gaziantep Valiliği, son günlerde haksız çıkar ve menfaat kazanmak için yardım talep eden bazı kişilerin, İl Valisi Erdal Ata ile birlikte vali yardımcıları ve il müdürlerinin adını kullandığını açıklayarak, konu hakkında yasal sürecin...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep’te ‘sahte vali’ uyarısı

Gaziantep Valiliği, son günlerde haksız çıkar ve menfaat kazanmak için yardım talep eden bazı kişilerin, İl Valisi Erdal Ata ile birlikte vali yardımcıları ve il müdürlerinin adını kullandığını açıklayarak, konu hakkında yasal sürecin başlayacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimizde son zamanlarda, faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlara telefon açarak valiliğimiz, il valimiz, vali yardımcılarımız ve il müdürlerimizin adı ve unvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır. Valiliğimiz adına kurum ve kuruluşlara intikal eden herhangi bir talebin yürürlükteki emri, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir."

CİHAN

Yorumlar