Garenta Moov araç kiralama şartları nedir, ücretleri ne kadar, nerede var, 1 saat 1 TL nasıl oluyor?

Garenta Moov araç kiralama şartları nedir, ücretleri ne kadar, nerede var, 1 saat 1 TL nasıl oluyor? Moov araç kiralama şartları nelerdir, fiyatı ne kadar, ödeme şekli nedir, kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Garenta Moov araç kiralama şartları nedir?

Garenta Moov araç kiralama şartları nedir, ücretleri ne kadar, nerede var, 1 saat 1 TL nasıl oluyor, ödeme koşulları, aracı kiralayan kişilerin sorumlulukları hakkında merak ettiğiniz bilgilileri sonhaberler.com olarak sizler için derledik.

Garenta Moov Araç kiralama hizmeti, istediğiniz semte veya mahallede yakınınızda bulunması halinde uygulama üzerinden ayarlama yaparak araç kiralayabileceğiniz bir sistemdir.

Bunun için bulunduğunuz lokasyonda bir araç olup olmadığına bakmanız gerekiyor. Şayet bulunduğunuz mevkide bir araç varsa, uygulama üzerinden ödeme yaptıktan sonra gidip aracınızı alıp kullanabilirsiniz. Üstelik aracın anahtarı da aracın torpido gözünde sizi bekliyor olacak.

Garenta Moov Araç kiralama fiyatı, şartları, 2022 dakika ücreti ne kadar?

 

Ekonomi sınıfındaki E,O,B, Z grubu araçlarda en az 1 yıllık ehliyet sahibi olmak ve 20 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor.

Ekonomi Plus grubunda ise A grubu araçlar için en az 2 yıllık ehliyet ve 23 yaş gerekiyor.

Orta grupta yer alan C, H, I, X, D, G, K için gerekli olan yaş sınırı da yine 23'tür. Burada da yine 2 yıllık ehliyetiniz olması gerekiyor.

Attractive Plus grubundaki araçları kiralayabilmek için 25 yaşında olmak ve en az 3 yıllık ehliyet sahibi olmak gerekiyor.

SUV ve SUV Plus grubundaki araçları kiralayabilmek için ise en az 3 yıllık ehliyet ve 25 yaş sınırı gerekiyor.

Premium grubundaki P, U, V ve L için en az 5 yıllık ehliyet sahibi olmak ve 27 yaşından küçük olmamak gerekiyor.

Araç kiralarken ehliyet üzerinde T.C. kimlik numarası bulunması zorunludur. Yeni kimliklerle birleşik ehliyetler ile kiralama yapılamaz. Yanınızda ehliyetiniz bulunmak zorundadır.

Kiralanan aracı sadece kiralayan kişi kullanabilir; aksi halde muhtemel bir kazada sigorta şirketleri kaza yapan kişinin hasarı ödemesini isteyecek.

Kiralaam esnasında ek sürücü için talepte bulunulabiliyor.

Moov araç kiralama günlük minimum 24 saat, aylık olarak ise 23 güne kadar kiralanabiliyor.

Aracın yakıtı alınan limitten geri teslim alınır. Harcanan yakıtın geri yüklenmesi isteniyor.

Araç kiralanan şubeden farklı bir şubeye teslim edilebiliyor. Bu durumda "tek yön" ücreti uygulanıyor.

Garenta Moov araç kiralama şartları, ücretleri, nerelerde var, iletişim, 1 saat 1 TL nasıl oluyor?

MOOV ARAÇ KİRALAMA ŞARTLARI

Moov Araç kiralamada ödeme şekli ve şartları:

Kiralamaya ait tüm ücretler, kiracının şahsına ait kredi kartından tahsil edilmektedir. Banka kartı,sanal kart,debit kart geçerli değildir.

Araç kira ücreti, ek ürün ve hizmet ücretleriyle birlikte teminat tutarı kira başlangıcında kiracının şahsına ait tek bir kredi kartından peşin olarak tahsil edilmektedir. Kiralama sonunda oluşabilecek ücret farklılığına göre kredi kartından tahsil veya iade gerçekleştirilmektedir. Kiracının şubemizde bizzat bulunması gerekmekte ve ek sürücü veya farklı kişiye ait kredi kartı kabul edilmemektedir.

Araç kira ücreti dışında, araç gruplarına göre belirlenmiş ve 1.000 TL ila 4.000 TL arasında değişiklik gösteren teminat tutarları kiralama başlangıcında kiracının şahsi kredi kartından tahsil edilmektedir. Tahsil edilen bu teminat tutarları, aracın size teslim edildiği gibi geri alınması durumunda en geç 7 gün içerisinde tamamen iade edilmektedir.

Moov araç kiralama hizmetini kullananlardan biri de sizseniz deneyimlerinizi bizlerle yorumdan paylaşabilirsiniz. 


 

Yorumlar