Ferhat Günaydın: Otel inşaatı bitince Fener halk plajına vatandaş girecek mi?

MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Ferhat Günaydın: Otel inşaatı bitince Fener halk plajına vatandaş girecek mi?

MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti. Günaydın, "Duyumlarımıza göre otel inşaatı bittikten sonra plaja halkımızın alınmayacağıdır." şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Günaydın, Samsun-Atakum yolu üzerinde yükselen bir otel inşaatı çalışmasına dikkat çekti. "Buraya nasıl imar aldığı hala soru işaretleriyle dolu olan bir otel inşa edilmekte." diyen Günaydın, inşaatın yanında tüm halka açık olan Fener plajı bulunduğunu, otel inşaatının bitiminden sonra plajın otele devredileceği bilgisini aldıklarını söyledi.

"Diğer bir konuysa yine binlerce gencimizi ilgilendiriyor. Bildiğiniz gibi Samsunsporumuzun kullanımında olan şehir stadımız yıkılacak. Burada birçok amatör kulüp bulunmakta ve gençlerimiz buralarda spor yapmakta." diyen Dr. Günaydın, sözlerine şöyle devam etti: "Ben projelerim arasına ve öncelik sıralamasına amatör spor kulüplerimizi destekleme kararı aldım ve bunun sözünü tekrar buradan vermek istiyorum. Ve soruyorum yıkılan stadın yerinde yer alan spor faaliyetleri ve kulüplerimiz ne olacak? Bunlar için bir çalışma yapıldı mı?"

Olta balıkçılığı için çok müsait olan Samsun sahilinin birçok noktadan kapanarak amatör balıkçıların sahalarının daraldığını dikkat çeken Günaydın, "İlerleyen yıllarda bununla alakalı bir çalışma yapılacak mıdır? Ben buradan söz veriyorum, olta balıkçılığı ile ilgili gereken tüm talepler yerine getirilecektir. Açıkça ifade etmeliyim ki bu konular kendi içinde çok önemli ve atlanmaması gereken işlerdir. Kendi şehrinin doğal güzelliklerini bir takım şirketlerin kullanımına verme anlayışı maalesef mevcut yönetimin alışkanlıklarının başını çekmektedir. Bu zihniyet, yıllarca yönetim ve halk arasındaki bağı koparmıştır. Ben yaparım sizlerde uyarsınız mantığı, vatandaşını hakir görme ve onlara tepeden bakanlar bunun hesabını 30 Mart'ta vermek durumunda kalacaktır." hatırlatmasında bulundu. CİHAN

Yorumlar