Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın neyi olur?

Ezo Sunal, Büyükada'da katıldığı bir törenden sonra deniz taksiyle eve dönerken kaza geçirdi. Kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın neyi olur sorusu gündeme gelmeye başladı. Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın kızı oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın neyi olur?

Büyükada'dan İstanbul'a dönüşünde içinde bulunduğu deniz taksinin kaza geçirmesinden sonra gündeme gelen Ezo Sunal'ın Kemal Sunal'ın neyi olduğu merak konusu oldu.

Geçirdikleri kazadan yara almadan kurtulan Ezo Sunal'ın sağlık durumu iyi. 

Ezo Sunal, Büyükada'daki bir aile dostlarının oğlunun bar mitzvah törenine katıldıktan sonra eve dönüşü esnasında kaza yaşamıştı.

Sunal, kaza olayını şöyle anlatmıştı: Çok sevdiğimiz aile dostlarımızın oğlu Deyvi'nin bar mitzvah törenine katılmak için Büyükada'ya gittik. Tören harikaydı, sıcacık bir ailenin dostluklarına şahit olduk, gençlerin hazırladıkları dans ve gösterileri keyifle izledikten sonra eve dönmek için 4 kişi deniz taksiye bindik. Gecenin güzelliğinden bahsediyorduk. Keyfimiz yerindeydi.

Dragos iskelesine doğru giderken tam yolun yarısında benim oturduğum taraftan bizimkinden daha büyük bir tekne bize korkunç bir süratle çarptı. Bir anda camlar tuz buz oldu. Yüzümüze, gözümüze, saçımıza, her yerimize camlar sıçradı. Teknenin devrilmemesi, yangın çıkmaması, kazayı sağlam, yara almadan atlatmamız büyük bir mucizeydi.

Hayatımda ilk defa bu kadar korktum. Hani hep deriz ya; 'Bir anda her şey değişebilir', 'Yarın ölecekmiş gibi yaşa...' İşte 'o an' her an olabilir, onu çok net deneyimledim. Çok şükür iyiyiz. Ancak sonradan öğrendim ki bize çarpan teknenin ışıkları yanık değilmiş ve kaptan alkollüymüş...

Sorumluluk sahibi olalım, can güvenliği bu. Geri dönüşü, özrü yok. Fotoğraflara bakabilirsiniz. Güvende olun, sağlıkla kalın, her anın değerini bilin, güzel yaşayın bugünlük temennim bu. Sevgiyle...

Ezo Sunal 7 Ocak 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ali Sunal ile birlikte Kemal Sunal'ın iki evladından biridir. 

Ömer Öztüyen ile evli olan Ezo Sunal, Roehampton Üniversitesi'nden 2006 yılından mezun olmuştu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar