EYT: Numan Kurtulmuş son noktayı koydu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda AK Parti'den son açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, emeklilikte yaşa takılanlar konusunun şimdilik kapandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
EYT: Numan Kurtulmuş son noktayı koydu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yerel seçimde MHP'yle ittifak yapılmamasıyla ilgili, "Genel seçimde ittifak daha kolaydı. Yerel seçimde böyle bir imkan yok. Pratikte sürdürülmesi zor olacaktı" dedi. Kurtulmuş, adaylığına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de yeşil ışık yaktığı Melih Gökçek'le ilgili ise "Bedrettin Dalan'ın da, Melih Gökçek'in de aday olmayacağı anlaşılıyor" şeklinde değerlendirmesinde bulundu. Emeklilikte yaşa takılanlar konusunun kapandığını söyleyen Kurtulmuş, MHP'nin Meclis'e sunduğu af teklifine ilişkin ise, "Seçime kadar gündeme gelmesi zor" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk'te katıldığı progmanda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşkilatlara gönderdiği genelgeyi  "yerinde" bulduğunu söyledi. 

Kurtulmuş, MHP'nin Meclis'e sunduğu af teklifinin seçime kadar gündeme gelmesinin zor olduğunu söyledi. Kurtulmuş,  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün af konusunda çalıştığını ifade etti. 

Kurtulmuş, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili ise "O konu kapanmıştır. Bugünkü şartlarda Türkiye'nin kaldırabileceği bir yük değil" dedi.

Yorumlar