Estetik yüzünden iflas etti

ABD, estetik ameliyatlarına harcadığı paralar yüzünden hem simasından hem de servetinden olan kadını konuşuyor. Kedi kadına adı çıkan mağdur kadın, estetiklere yaptığı harcamalar nedeniyle iflas etti, evine haciz geldi.

Google Haberlere Abone ol
Estetikler yüzünden sonunda iflas etti

Yaptırdığı estetik ameliyatlarla kediye benzeyen ABD’li sosyetik Jocelyn Wildenstein’ın bu operasyonlar için borçlandığı, ödemelerini yapamayınca da evlerine el konulduğu ortaya çıktı.

İsviçre asıllı ABD’li sosyetik Jocelyn Wildenstein (80) yüzüne yaptırdığı estetik ameliyatlar sonucu kedilere benzeyince dünya çapında şöhret oldu.

Catwoman (kedi kadın) lakabı takılan Jocelyn Wildenstein estetik ameliyatlara harcadığı milyarlar ve lüks yaşamı nedeniyle iflas etti.

Estetik tutkusunu borç alarak devam ettiren Jocelyn Wildenstein borçlarını ödeyemeyince alacaklıları peşine düştü.

‘Kedi kadın’ın New York’taki üç lüks dairesinin alacaklıları tarafından satışa çıkarıldığı ortaya çıktı.

Trump World Tower gökdeleninde bulunan üç daireden birinin geçen ay 1.9 milyon dolara satıldığı belirtilirken, diğer iki dairenin ise toplam 5.5 milyon dolara satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Kadının Amerikalı ünlü iş adamı Alec Wildenstein ile evliyken 1999 yılında yaptığı boşanma ve aldığı milyarlarca liralık paralarla lüks bir hayat yaşadığı biliniyordu. 

 

Yorumlar

tan gürkan tabiatta mucizeler var bakması yeterli