Esra Ezmeci evli mi? Esra Ezmeci boşandı mı, sevgilisi kim?

Esra Ezmeci evli mi, kimdir, nerelidir, kaç yaşında, biyografisi, soruları ünlü gazeteci Fulya Öztürk'ün yeni programını izleyenler merakla soruyor. Çünkü programda bir de psikolog yer alıyor. FOX TV ekranlarındaki programda danışmanlık yapan psikolog biyografisi ve özgeçmişiyle merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Esra Ezmeci evli mi? Esra Ezmeci boşandı mı?

Esra Ezmeci kimdir, Tutku Dalmaz'dan neden ayrıldı, hangi hastanede, terapi evreni ücretsiz mi? Biyografisi soruları Fulya Öztürk'ün yeni programını izleyenler tarafından merakla soruluyordu. FOX'ta yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun psikolog danışman özgeçmişi veya biyografisi merak ediliyor. Fulya İle Umudun Olsun psikolog kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Esra Ezmeci kimdir, biyografisi ne? İşte psikolog hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

ESRA EZMECİ EVLİ Mİ?

Esra Ezmeci evli değil. Boşandı. Ünlü gazeteci Fulya Öztürk bilindiği üzere FOX TV'de "Fulya İle Umudun Olsun" isimli yeni bir porgramla ekrana gelmişti. Yanında danışman olarak görev yapan Ezmeci, önce programdan ayrılmıştı. Sonrasında benzer bir formatta yeni bir programla geri dönmüştü. Fulya Öztürk ise kanalla yollarını tamamen ayırmıştı. 

Fulya İle Umudun Olsun psikolog kimdir?
Fulya İle Umudun Olsun psikolog 

 

Program formatı ve içeriği bakımından hayli dikkat çekici. Sosyal medya ve internette sık sık çiftler arası ilişkilerde elde ettiği verileri paylaşan ve bu şekilde sık sık haber olan Ezmeci'nin kendi psikoloj kliniği bulunuyor. 

Fulya İle Umudun Olsun psikolog kimdir?
Fulya İle Umudun Olsun psikolog

 

Yapımını Karga Film'in, yapımcılığını Erhan Öz'ün, içerik uygulayıcılığını Kebriye Koç'un ve genel koordinatörlüğünü Gökhan Bektaş'ın üstlendiği 'Fulya ile Umudun Olsun' programı, 12 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başladı.  

FULAY İLE UMUDUN OLSUN PSİKOLOG ESRA EZMECİ KİM?

Fulya İle Umudun Olsun programında görev yapan psikoloğun adı Esra Ezmeci'dir. Peki, Esra Ezmeci kimdir? İşte Esra Ezmeci biyografisi:

Fulya İle Umudun Olsun Psikolog Kimdir?
Fulya İle Umudun Olsun Psikolog Esra Ezmeci

 

Esra Ezmeci 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. 

Esra Ezmeci aslen Kayseril'dir.

Uzman Klinik Psikolog Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirdi.

İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı.

Daha sonra adli bilimler doktorasına geçiş yaptı.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını yaptı.

Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yaptı. Etiler’de Terapi Evreni isminde kendi terapi merkezini kurdu.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli hususlarda danışmanlık ve tedavi çalışmalarını sürdürmektedir.

12 Temmuz 2021 pazartesi gününden itibaren FOX TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak bulunuyor.

Esra Ezmeci şimdilerde FOX TV'de yeni programın sunuculuğunu yapıyor.

Uzman Klinik Psikolog olarak bilinen Ezmeci, ayrılan çiftler ile ilgili program yapıyor. 

TERAPİ EVRENİ ÜCRETSİZ Mİ?

Terapi Evreni uygulaması ve web sitesi, Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci tarafından kurulan, uzman desteği almak isteyen insanlara bulundukları yerden uygun ücretli terapi hizmeti sağlayan, herkes için erişimi ve kullanımı kolay olan online platformlardır.

Terapi Evreni, güvenilir ve kaliteli terapi hizmetini, dünyanın dört bir yanına ulaştırarak, insanların ruh sağlığına, kişisel gelişimlerine, dünya görüşlerine, duygusal gelişimlerine, ilişkilerine, iş ve özel hayatlarına olumlu bir katkı sağlamayı amaç edinmiştir. Bunu yaparken %100 danışan memnuniyetine ulaşmayı ve bu yönde gerekli her türlü adımı atmayı hedeflemektedir.

Terapi Evreni uygulaması ücretli mi? Terapi Evreni uygulamamız tamamen ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirip kullanıma başlayabilirsiniz.

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, Ocak 1989 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamladı. 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteyi kazandığı ilk sene 2006 yılında televizyonculuk kariyeri başladı. 2007 senesinde Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Fulya İle Umudun Olsun psikolog kim?
Fulya Öztürk 

 

Profesyonel iş kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı.

2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı. 3 sene Kurgu Editörlüğü yaptı.

Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı.

2013 senesinde Saha Muhabirliği 'ne başladı. 

Esra Ezmeci kimdir, nereli, estetiksiz hali, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı?
Esra Ezmeci kimdir, nereli, estetiksiz hali, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı?

 


 

 

Yorumlar