Fulya ile Umudun Olsun avukat kimdir?

Fulya ile Umudun Olsun avukat kimdir, adı nedir, kaç yaşındadır soruları Fulya Öztürk'ün sunduğu programın seyircileri tarafından sorulabilecek sorular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fulya ile Umudun Olsun avukat kimdir?

Fulya ile Umudun Olsun avukat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce nerede çalıştı? FOX TV'de yayınlanan Fulya Öztürk tarafından sunulan gündüz kuşağı programının danışmanları arasında yer alan avukat kimdir? İşte Fulya ile Umudun Olsun avukat kimdir hakkında merake dilenler: 

Fulya İle Umudun Olsun programındaki avukatın adı Handan Bakbak'tır. Kamuoyu Avukat Bakbak'ı birçok ünlü ismin avukatlığını yapması ve daha önce başka bir gündüz kuşağı programındaki danışmanlığından hatırlıyor. 

Avukat Handan Bakbak İstanbul Ayazpaşa’da doğdu. Doğum yılı tam olarak bilinmeyen Avukat Handan Bakbak aslen Erzurumlu'dur.

Avukat Bakbak, ilk, orta ve lise eğitimini Nişantaşı’nda tamamladı.

Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi.

Özellikle İstanbul Barosu’nun çeşitli merkez ve komisyonlarında hizmet almış ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte birçok sosyal projelerde çalıştı.

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu ile yine aynı üniversitenin Terör ve Stratejik Araştırmalar Bölümleri’nde uzun dönem çalıştı. 

Handan Bakbak halen Özel Hukuk alanı ağırlıklı olmak üzere kendisine ait hukuk ofisinde serbest avukatlık ve danışmanlık yapmanın yanında çeşitli programlarda danışmanlıklar yapmaktadır.

Bunun yanı sıra ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne devam ediyor.

Handan Bakbak, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir.

Aynı zamanda iyi derecede İngilizce bilen, yayınlanmış bilimsel makaleleri de bulunyor.

Uzmanlık alanı olarak Sağlık Hukuku konularında da kurucu üye olarak akademisyen bir ekiple çalışan Avukat Handan Bakbak evli ve bir çocuk annesidir.

Avukat Bakbak aynı zamanda Türkiye’nin sicile kayıtlı ilk arabulucularından biridir.

Avukat Bakbak, son olarak Show TV'de Didem Arslan Yılmaz tarafından sunulan programın danışmanlığını yapıyordu. Yılmaz ile yaşadıkları anlaşmazlık sonrasında programı terk ederek kanaldan ayrılmıştı. 

Bakbak şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli programın hukuk danışmanlığını yapıyor. 


 

Yorumlar